Sådan udskifte pumpen på en Whirlpool vaskemaskine

February 13

Pumpe i vaskemaskine hjælper med at fjerne vandet fra den vaskemaskinen karret. Vand kommer gennem vand indtag ventil til at fylde karret; efter skylning suger pumpen vandet ud af karret. Uden en fungerende pumpe, vil ikke dit Whirlpool vaskemaskine løbe. Der er ingen grund til at kalde en apparat reparationsservice for at udskifte pumpen, men som gør jobbet selv er en enkel opgave og kan ske i minimal tid.

Instruktioner

•Tag dit Whirlpool vaskemaskine fra stikkontakten. Slukke de varme og kolde vandforsyning til vaskemaskinen. Typisk vil der være ventiler i nærheden af din skive, men hvis du har et ældre hus, skal du slukke vandet på de vigtigste levering ventil til huset.

•Flyt Kontrolpanel ud af vejen. Kontrolpanelet er monteret forskelligt på forskellige Whirlpool modeller; på nogle modeller er kontrolpanelet holdt på plads med to skruer i hjørnerne. Disse skruer kan være skjult under plast afslutninger, der skal trækkes. Andre modeller bruger fjerderclips for at holde panelet på plads. Skub en spartel under hver ende af Kontrolpanel og lift op til frigøre klip. Når kontrolpanelet er gratis, rotere det mod bagsiden af vaskemaskinen. Tjek brugervejledningerne din hvis du ikke kan se, hvordan panelet er monteret.

•Tag ledningsføring udnytte kører fra kontrolpanelet til vaskemaskinen. Tryk på fanen plast udgivelse at trække stikket ud af stikkontakten. Brug et fladt hoved skruetrækker til at pop fjerderclips, beliggende langs bagkant af vaskemaskinen, ud af deres sokler.

•VIP den skive front kabinet frem og løfte den op og ned af den skive ramme. Skub den front kabinet til side.

•Unsnap gamle afløb pumpen bevarer klip med et fladt hoved skruetrækker. Afløb pumpe vil typisk være placeret i selve forsiden af vaskemaskinen, under karret. Skub afløb pumpe ud af motorakslen.

•Brug tang til at klemme klemmerne holder afløbet slanger til pumpen og skub klemmer fra pumpen. Trække slanger fra pumpen. Slanger sandsynligvis vil have vand i dem, så Læg et håndklæde eller en spand under slanger til at fange eventuelle dræning. Kassér den gamle pumpe.

•Tilslut afløbet slanger til den nye pumpe og skub klemmerne på plads. Skub den nye pumpe på motorakslen. Snap pumpens bevarer klip tilbage på plads.

•Udskift front kabinet. Krog i bunden af den forreste kabinet under den forreste kant af den skive bundramme. Line up faner på siderne af base rammen med hullerne på siderne af front kabinet og sænke skabet på plads. Erstatte kontrolpanelet og aktivere vandforsyningen. Sæt vaskemaskinen tilbage i stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Aldrig arbejde på din vaskemaskine uden at frakoble det fra stikkontakten og at lukke for vandforsyningen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com