Sådan udskifte pumpen på Kenmore opvaskemaskine

August 4

Hvis du åbner din Kenmore opvaskemaskine efter en vask, kun for at finde det stadig fuld af beskidte opvaskevand, er sandsynligvis synderen en dårlig opvaskemaskine pumpe. Pumpe, placeret i bunden af opvaskemaskinen kabinet, bruger en roterende løbehjul til at pumpe vand ud af opvaskemaskinen og gennem en afløb slange tilsluttet en vask eller skrald bortskaffelse. Brug et par værktøjer, som de fleste DIYers har på hånden, kan du udskifte pumpen på Kenmore opvaskemaskine dig selv.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til opvaskemaskinen Kenmore. Fleste hjem opvaskemaskiner er kabelforbundet i hjem kredsløb og bliver nødt til at være slået fra på hovedafbryderen. Åbn afbryder og kigge efter parameteren, der styrer opvaskemaskinen. Flytte parameteren til indstillingen "off". Forhindre overgangen fra at være tændt, mens du arbejder på det, ved at placere en brik i afdækningstape på tværs af det.

•Undersøg sider af opvaskemaskinen til at lokalisere de skruer, der holder panel under opvaskemaskinen dør på plads. Fjerne disse med en skruetrækker og trække off panel ("kick-panelet"). Du kan også nødt til at fjerne "toe panel", som er placeret under panelet kick. Skruer til panelet tå er normalt placeret i front.

•Look til undersiden af din Kenmore opvaskemaskine pumpe. Du vil kunne se bortskaffelse vandslange fastspændt til side. Løsne klemmen, som holder slangen på plads. Træk slangen ud af pumpen.

•Følg de elektriske ledninger fra opvaskemaskinen ledninger udnytte til hvor de mødes pumpen. Disse er normalt sat i siden af pumpen med en plastic socket enhed. Få fat i stikket med en tang og trække sig tilbage til at fjerne stikket.

•Åbn døren af din opvaskemaskine. Fjerne den nederste opvaskemaskine rack. Kigge efter pumpen åbningen i nærheden af midten af opvaskemaskine i den laveste del af kabinettet. Løsn de skruer, der holder pumpen på plads med en topnøgle.

•Træk opvaskemaskine pumpen og segl ud af bunden af opvaskemaskinen Kenmore. Knytte en ny tætning til toppen af udskiftning opvaskemaskine pumpe. Slip pumpen på plads på undersiden af opvaskemaskinen. Med den frie hånd, nå op og tråd pumpe bolte i pumpe gennem bunden af opvaskemaskine kabinet. Når pumpen bolte er alt på plads, spænd dem med topnøgle.

•Reconnect opvaskemaskinen pumpe slangen og Fastgør det med spændebånd. Tryk opvaskemaskine ledninger plug tilbage på plads.

•Udskift panelet kick og tå panel, hvis nødvendigt. Fastgør dem med deres skruer.

Gendanne magten til opvaskemaskinen Kenmore.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com