Sådan udskifte pumpen til en General elektrisk WPSQ4160T6WW

September 13

Når vaskemaskinen fyldes op, vandet strømmer fra fjorden slanger i karret, og en magnetventil switch slukkes vandgennemstrømningen, når der er nok vand i karret for at afslutte cyklussen. Når den er færdigafkølet, skal pumpen dræne karret, så vaskemaskinen kan gå gennem spin cyklus. Hvis pumpen ikke lykkes på vaskemaskine General elektrisk WPSQ4160T6WW, vil det ikke løbe ordentligt. For at udskifte pumpen, skal du fjerne tilbage fra vaskemaskinen. Projektet kræver ingen særlige værktøjer og dem skal du er i de fleste hjem værktøjskasser.

Instruktioner

•Udtøm vand fra GE WPSQ4160T6WW af øse vand ud af vaskebalje ned i spanden. Fjerne noget tøj i vaskemaskinen karret. Netledningen ud af stikkontakten. Trække vaskemaskine fra væggen langt nok, således at du kan få bag det at arbejde.

•Fjern den bevarer skruer fra panelet bagsiden ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Dette vil give dig adgang til afløb pumpe. Fjerne foråret klip fra vaskemaskine pumpen ved hjælp af et par tænger. Løsne klemmer på slangerne ved hjælp af en stjerneskruetrækker og trække slanger fra vandpumpen.

•Udtøm nogen vand i slangerne ned i spanden. Oprydning eventuelt vand spild ved hjælp af nogle gamle klude. Fjern pumpen bevarer skruer ved hjælp af en stjerneskruetrækker og træk pumpe væk fra bunden af vaskemaskinen. Kassér vandpumpe og sætte den nye i sted på monteringsbeslaget.

•Installer pumpe bevarer skruer og spænd dem ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Tilsluttes pumpen slanger og stram spændebånd ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Installere foråret klip på pumpen ved hjælp af tænger til at låse dem på plads. Placer bagsiden på GE vaskemaskinen og installere fastholde skruerne ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

•Sæt ledningen i stikkontakten. Skub vaskemaskinen ind mod væggen. Kør vaskemaskinen for en kort cyklus mens Tom til at teste den nye pumpe.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at servicere GE WPSQ4160T6WW vaskemaskine, mens der stadig er strøm til det eller du risiko for elektrisk stød.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com