Sådan udskrives arkitektoniske tegninger til skala

September 16

Sådan udskrives arkitektoniske tegninger til skala

Udskrivning af arkitektoniske tegninger til at skalere tillader deler dem med andre, der skal måle fra planer ordre materialer eller konstruere elementer for home improvement eller bygge-og anlægsprojekter. Udskrivning af arkitektoniske tegninger til almindeligt anvendte skalaer også gør det muligt ved hjælp af skabeloner og symboler for møbler, apparater, VVS-installationer, planter og træer let tilgængelige i samme omfang. Tegninger kan samles fra segmenter printet ud på en hjemmecomputer eller udskrives direkte på plottere og storformat printere på lokale blueprint eller storformat grafisk servicevirksomheder.

Instruktioner

Udskrivning af planer til skala bruger en hjemmecomputer

•Kontroller, at tegneprogrammet brugt har en mulighed for at udskrive tegninger til at skalere. Dette vil være angivet som en indstilling i menuen Udskriv. De fleste produkter vil have denne mulighed, men hvis den valgte softwarepakke ikke, skifte til et andet program med mulighed.

•Forbered den arkitektoniske tegning og vælge at udskrive det til at skalere. Softwaren vil automatisk segment tegningen og angive, hvor mange regelmæssig mellemstore sider det vil udskrive, for at gøre op det samlede billede. Sørg for at du har nok papir i printeren og Udskriv alle sider.

•Trim sider med en X-Acto kniv og lige kant.

•Piece siderne sammen og sætte dem på plads med små stykker af gennemsigtige tape på forsiden for at danne den samlede tegning. Flip komplet tegningen, og tape det mere sikkert fra bagsiden.

•Tag den forsamlede tegning til en kopi service med stort-billede kapacitet, og gøre antallet kopier, der er nødvendige.

Udskrivning planer på plottere og storformat printere

•Hent plotteren eller stort format printer modelnummer til maskinen findes på lokalt plan eller stor output grafisk servicevirksomheder. Hente og installere driveren til denne printer eller plotter på computer skal bruges til tegningen.

•Vælg denne nye printer som printer der skal bruges til den aktuelle tegning, så dens parametre hjælpe definere sidelayoutet. Indstille sidedimensioner ophold inden for service virksomhed udstyr.

•Forbered den arkitektoniske tegning og gemme det til flytbar lagerenhed som en USB tommelfinger drev eller disk. Tag opbevaring medier til servicevirksomhed af valg og har skaleret tegningen udskrives. Alternativt, nogle virksomheder vil tillade filer sendes via e-mail eller fil upload. Være sikker på, at filstørrelsen ikke overstiger den maksimalt tilladte.

•Hav filerne udprintes og gøre det nødvendige antal kopier.

Tips & advarsler

  • Plotter udskrifter er temmelig langsom og er lavet ved hjælp af penne på gennemsigtigt papir. Typisk, at plottet tegning er derefter køre gennem konventionelle blueprint maskiner til at gøre det ønskede antal kopier.
  • Imaging ved hjælp af storformat inkjetprintere er hurtigere. Billeder kan printes på gennemsigtigt papir, som derefter køres igennem blueprint maskiner, men det er generelt lige så hurtigt og billigt at gøre det nødvendige antal kopier ved hjælp af storformat selve printeren.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com