Sådan udskrives familiebilleder på et bræt, skum

December 13

Vise familiebilleder på skum board, er også kendt som skumkerne, et billigt alternativ til traditionelle måtter og indramning. Skum bestyrelsen fungerer som en støtte og kan hænges direkte på væggen, uindrammede. Fordi kanterne af billederne er flush med bestyrelsen, vises fotografierne skal udskrives direkte på bordet. Faktisk er billeder trykt på fotopapir og monteret på brættet med et klæbemiddel. Nogle foto labs vil montere billeder for dig, men det er meget billigere at gøre det selv.

Instruktioner

Instruktioner

•Kontrollér sikker dine billeder er helt flad. Hvis ikke, dæk dem med et beskyttende ark papir og en bunke af bøger i flere timer. Hvis dine billeder har grænser, trim dem med en hobbykniv, forlader omkring 1/4-inch kant hele vejen rundt. Du vil trimme den resterende grænse efter billedet er knyttet til bestyrelsens skum.

•Hvis din fotos er en standard størrelse, som 8 af 10 inches, kan du ofte købe præ-cut skum board i samme størrelse. Hvis det er tilfældet, skal du gå til trin 3 og springe trin 4. Ellers, du skal klippe større ark størrelse. Det er lettest at skære skum bestyrelsen i håndterbare sektioner først, så trim stykker til den nøjagtige størrelse af dine fotos. Begynde ved at lægge dine billeder på toppen af skum bestyrelsen ark, afstand mellem dem, så der er ca 1 inch rundt om hvert billede. Bruge lineal og blyant, markere rum. Brug den selvhelbredende mat som din skærefladen, skåret det skum bestyrelsen i din retning ved hjælp af hobbykniv, med lineal som guide.

•Tag et stykke skum bord og lagde sin lim-opbakning side på din skærefladen. Har det foto, du ønsker at montere lige ved hånden. Fjern det selvklæbende arket fra skum brættet. Omhyggeligt placere billedet på den selvklæbende overflade, billede side op, placere den øverste kant af billedet ned først. Ved hjælp af Mikrofiberklud til at forhindre fingeraftryk, forsigtigt gnide overfladen af fotoet på tværs af den øverste kant, og derefter ned i midten af billedet. Gnid klud til højre og venstre side, og endelig langs den nederste kant. Glat alle over at fjerne eventuelle luftbobler.

•Kontrollér, at du har en meget skarpe, friske blade i din kniv før trimning af kanter af dit foto og bestyrelsen. Placer lineal langs kanten af dit billede og gør et snit lige gennem overfladen af fotoet. Så gør en anden skære hele vejen igennem til skum-bestyrelsen. Når du foretager andet klippe, vippe bladet lidt indad mod bordet. Trimme alle fire kanter. Gentag for hvert foto.

•Sæt en skum bestyrelsen bøjle på bagsiden af hvert foto, ifølge producentens anvisninger.

Tips & advarsler

  • Montering og trimning billeder tager nogle praksis. Prøv en testkørsel før montering dine bedste billeder.
  • Selvklæbende skum bord fås med to slags lim: flytbar og permanent. Den flytbar er mere tilgivende for at arbejde med--foto kan løftes af bestyrelsen og flyttede for en kort tid før de klæbende helbredelsesmetoder. Permanent limen er stærkere og mere holdbare.
  • Denne visningsformatet er ikke arkivering og vil ikke beskytte dine billeder fra elementerne. Det er ikke velegnet til skrøbelige, familie arvestykke. Hvis du vil have vist disse skum bestyrelsen, er det bedst først at scanne dem og lave kopier.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com