Sådan udskrives kunst

March 19

Moderne inkjet print teknologi har gjort kvalitet reproduktion af kunst enkle og økonomisk overkommelige for dem, der ønsker at producere begrænsede mængder af udskrifter på "efter behov" basis. Innovative Giclee (udtales som "zhee-klay") udskrivning sikrer præcise detaljer og farve permanens ved hjælp af høj opløsning spredning af pigmenteret blæk.

Instruktioner

Respektive til flere selskaber, der tilbyder giclee udskrivning tjenester. Spørge, hvis de også give digital scanning af den originale kunstværker. Ideelt, du vil arbejde med et selskab, der giver begge tjenester. Fortælle dem alt om den oprindelige kunst: medier, overflade (lærred panel, strakte lærred, masonit, papir og type, andre stof eller materiale), størrelse og kunstnerisk teknik. Diskuter dine forventninger til giclee udskriver: færdig størrelse, overflade, blæk permanens og antal kopier.

•Narrow dine valg ned til to til tre printere. Planlægge aftaler med dem og tage den oprindelige kunst med til hver lokation. Bede om at turnere hver facilitet og se eksempler på afsluttede arbejde.

•Discuss kunst forberedelse med hver printer. Lad salg eller servicerepræsentant fortælle dig, hvordan hans selskab forventer at opnå de bedste resultater med dine originale kunstværker. Insistere på, at du vil se og godkende en farvekorrektur for at sikre, at giclee udskriver passer kunsten.

•Spørg om ansvarsforsikring for den oprindelige kunst i tilfælde af skader. Anmode om en skriftlig kopi af hver enkelt virksomheds politik om erstatning for mistet eller beskadiget kunst. Informere leverandørerne, vil du ønsker den endelige, farve-korrigeret digital fil af den oprindelige kunst returneret til dig på en disk, når jobbet er udskrevet.

•Discuss om printeren vil udstede et stamcertifikat eller individuelle certifikater for ægthed.

•Spørg for endelige omkostningsskøn baseret på de muligheder og anbefalinger du har diskuteret med leverandørernes kundesalg eller repræsentanter for kundeservice.

•Sammenligning omkostninger skøn og vejer andre faktorer såsom kvalitet af giclee udskrivning sample arbejde, anlæg og udstyr, professionalisme, erfaring og din rapport med salg eller servicerepræsentant før du vælger en leverandør.

•Vælg en leverandør. Arbejde tæt sammen med virksomhedens salg eller servicerepræsentant til at gennemgå og godkende farvekorrektur. Opbygge et tillidsfuldt, professionelle forhold til din leverandør for fremtidige bestræbelser.

Tips & advarsler

  • Direkte scanning fra de originale kunstværker er altid at foretrække frem for digital fotografering eller scanning fra en gennemsigtighed. Hvis direkte scanning ikke er mulig, har art fotograferet digitalt af en erfaren professionel.
  • Betale din leverandør på tid og udtrykke din tilfredshed for et veludført stykke arbejde.
  • Aldrig efterlade et stykke af originale kunstværker med en virksomhed, der ikke vil tage ansvaret for sin forvaring.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com