Sådan udskrives med fortrykt papir

July 14

Sådan udskrives med fortrykt papir

Foring op din tekst skal udskrives på fortrykt papir kan være en frustrerende projekt. Vi har alle sammensat et dokument i et tekstbehandlingsprogram og printet det ud på en brugerdefineret brevpapir kun for at opdage teksten dækker de fortrykte logo og du ikke kan læse den. Følg et par retningslinjer for at oprette en skabelon, der vil tillade dig at udskrive på fortrykt papir.

Instruktioner

•Measure din fortrykt papir fra toppen af arket til bunden af den fortrykte tekst og grafik i inches. Øge antallet af en halv-tomme og nedskrive denne måling; halv-tomme vil sikre din udskrivning ikke bløder i den fortrykte plads. Hvis din fortrykt papir indeholder tekst eller grafik i sidefoden, tage måling fra den nederste kant af papiret til den øverste kant af tekst og grafik. Tilføje en halv-tomme til denne måling og skrive det i inches.

•Åbn dokumentet du ønsker at udskrive på fortrykt papir. Klik på fanen "Format" i dit tekstbehandlingsprogram, og vælg "Margen" fra drop-down listen. Angiv de øvre og nedre margen målinger du skrev ned tidligere. Klik på "OK".

•Sæt den fortrykte side i arkføderen på din printer. Orientere det således at dokumentet udskrives på den rigtige side med højre side op. Kan du henvise til de instruktioner, der fulgte med printeren eller gøre en testkørsel ved at gøre en pen mærke på en regelmæssig stykke printerpapir og se, hvad side det kommer ud på, med hvilken side vender opad.

•Udskrive dokumentet. Kontroller, at det udskrives korrekt; du ønsker det skal være højre side op, til højre med teksten montering mellem din fortrykt tekst og grafik. Hvis du målt korrekt, det bør udskrive fint, men hvis det ikke sker, gå tilbage til dit tekstbehandlingsprogram og justere størrelsen af margenerne.

Tips & advarsler

  • Når du udskriver med succes, skal du gemme dokumentet som en skabelon, du kan bruge til at Fortrykt brevhoved i fremtiden.
  • Konstant gemme dokumentet på din tekstbehandler, når du foretager ændringer til det at undgå at miste dit arbejde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com