Sådan udskrives min JetBlue rejseplan

May 9

Din JetBlue rejseplan sporer boarding, afgang og ankomst tider af din flyrejse. Så snart du færdiggør køb af en billet på JetBlue flyselskab, er du sendt en kopi af denne rute. Det er altid en god ide at printe din rejseplan og tage den med dig til lufthavnen, så du ved hvor du er nødt til at være på bestemte tidspunkter og gå ikke glip af dit fly.

Instruktioner

•Udskrive din rute via e-mail du blev sendt straks efter køb af billetten. Åbn din e-mail-klient, og vælg den e-mail du har modtaget fra JetBlue. Klik på "File" og "Udskriv" i din webbrowser eller e-mail-læser til at udskrive din fulde rejseplan på et ark papir.

•Locate og print din billet via JetBlue hjemmeside (jetblue.com). Klik på "Administrer fly" i toppen af de vigtigste JetBlue hjemmeside. Skriv dit efternavn i feltet på skærmen og klik på "Find min flyoplysninger." Klik på din rejseplan og klik på "File" og "Udskriv."

•Ansigt til JetBlue indtjekning kiosk på din lokale lufthavn. Stryg dine kreditkort kiosk at indlæse dine flyoplysninger. Klik på liste for din rejseplan og vælge indstillingen "Udskriv".


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com