Sådan udskrives på krus

October 7

Sådan udskrives på krus

Trykte krus er overalt; Du kan ikke indse, hvor nemt det er at gøre dem med de rigtige materialer. Centrale er at bruge vand dias decal papir, der er et lag af vandopløselig lim knyttet til vandfast papir. Billeder kan printes på dette papir ved hjælp af enten en laser eller inkjetprinter, og med hjælp fra et digitalt kamera og grundlæggende fotoredigering software, kan du gøre trykte krus hurtigt og nemt. Processen er ret nemt, men det vil tage flere timer, da du skal give tid til ordentlig tørring.

Instruktioner

Forpakket krus du planlægger at udskrivning på, og bruge det til at måle størrelsen på det billede, du skal bruge. Tage et billede af det eller de billeder med et digital kamera, og downloade dem på din computer. Du kan også scanne et almindeligt billede eller et billede ind i din computer, hvis nødvendigt.

•Åbn dit foto i en grafik-softwareprogram, og redigere det til din præference. De fleste billeder er oprindeligt vises i en rektangulær formation, som kan kigge mærkeligt på et krus. Billeder kan være korrekt beskåret ved hjælp af markeringsværktøjet og beskæring kommando i din specifikke program. Du kan også føje tekst til billedet og tilføje i forskellige farver. Picasa er en af de mest almindelige valg til billed manipulation programmel og ofte kommer præinstalleret på nye computere. men enhver anden grafik/foto program vil fungere godt.

• Størrelse dit billede ordentligt før udskrivning, med det print dialog boksen til at foretage de rigtige justeringer. Udskrive billedet på almindeligt hvidt papir til at måle resultater, og derefter når tilfreds, udskrive billedet på vand dias decal papir. Når du udskriver på vand dias decal papir, Sørg for at udskrive på den glossy side. Bruge hvidbogen for farvet krus, og fjern papir for plain, hvid krus.

•Spray billede med Fikseringsvæske spray, som holder blækket fra løb. Lad papiret helt tørre, derefter skåret ud af billedet og lægge det i vand. Papiret bør til sidst curl, og når det sker, løft decal billede.

•Skub decal på krus, trykke det let langs kanterne til at fastgøre den til krus. Tillad krus til tørre. Håndvask den trykte krus i stedet for at sætte det i en opvaskemaskine vil forlænge levetiden på decal. Du kan også forsegle krus med EnviroTex harpiks sealer, hvilket vil give mulighed for vask i opvaskemaskine.

Tips & advarsler

  • Trykte krus gøre store gaver til lærere, venner, chefer og medarbejdere. Vand decal kits kan findes online på mcgpaper.com og andre hjemmesider samt kunst og håndværk forsyning butikker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com