Sådan udskrives permanent på en tør slette bord

November 25

Sådan udskrives permanent på en tør slette bord

Tør slette nævn er handy, fordi de hurtigt kan optage noter skrevet ned med tør slette markører, og en hurtig knalde af viskelæder, bestyrelsen er ren og kan genbruges. Permanente mærker kan nemt gøres på en tør slette bord, dog, ved blot at bruge en anden type af markør ikke er beregnet til tør slette bord brug.

Instruktioner

•Purchase en permanent markør fra en hardware eller kontor forsyning butik. Mens tørre slette markers er designet til at bruges på tør slette nævn og kan let slettes permanent markører er sammensat af forskellige materialer og blæk, og kan ikke slettes på samme måde.

•Udskrive uanset tekst eller billeder du ønsker at gøre permanent på tørt slette bestyrelsen. Være sikker på at have en klar plan for øje før de foretager varemærkerne, fordi det vil være vanskeligt at rette forkert mærker lavet med permanente markører.

•Køre den en tør slette bord viskelæder langs mærker at teste, hvis de er i virkeligheden permanent. Hvis blækket udtværinger eller forsvinder, er markør købt ikke en permanent markør. Prøv et andet mærke af markør for permanente markeringer.

Tips & advarsler

  • Mens mærker lavet på en tør slette bord med permanente markører ikke kan slettes med en regelmæssig viskelæder, kan de fjernes med en speciel teknik. Spore de permanente markeringer med en tør slette markør, pasning til tryk nedad. Derefter, når de permanente markeringer har været spores, køre en tør slette bord viskelæder langs markeringer, og de bør slettes.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com