Sådan udstødning badeværelse fugt

July 14

Badeværelser, der ikke er ordentligt udluftet kan ende op med alle slags problemer fra fugt oprustning, herunder skimmel og '' blød '' vægge. Der er flere måder at lufte et badeværelse. En af easist, er hvis badeværelset har en ufærdige kvist over det, at fjerne lys loftlampe og installere en udstødning fan enhed i dens sted. Minimal rewiring er nødvendig, da enheden vil blive kontrolleret af den samme parameter, der i øjeblikket styrer den lampen. Sørg for udstødning fan enhed indeholder en lys.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til værelse på sikringsboksen. Fjerne lys loftlampe ved at skrue de monteringsskruer, der holder det på plads og frakoble ledningerne. Kassér den lampen.

•Ansigt i loftet, og Find de elektriske boks for armaturet. Det bør være knyttet til strøer i loftet, åbne gulvet med en elektrisk kabel fører til det. Fjern kablet ved at skrue kabel-beslaget, der holder kablet ind i boksen og glidende kabel ud. Sæt kablet til side.

•Brug din skrue pistol til at fjerne det elektriske felt fra tværbjælke ved at skrue træ skruer holde den på plads. Fjerne enhver isolering eller vragrester fra området til fuldt udsætte hullet efterladt af armaturet, så du kan se ned i badeværelset.

•Indstil din udstødning fan enhed på plads, så vent åbning helt dækker hullet efterladt af den lampen. Brug en blyant til at spore omkring ventil åbning. Fjern enheden og skære hul ved hjælp af din puslespil. Sætte enheden tilbage på plads og fastgøre den til strøer på begge sider gennem de monteringsbeslag, bruge træ skruer og din skrue pistol.

•Tilslut det elektriske kabel til den enhed, sikre det først gennem kabel beslag og derefter gøre ledninger ved hjælp af wire nødder. Konfigurationer varierer, men generelt du vil tilslutte en sort ledning fra kablet til en sort ledning fra enheden, en hvid ledning fra kablet til en hvid ledning fra enheden, og indpakning nøgne kobber grouding wire fra kablet rundt den grønne grundstødning skrue på enheden. Wrap forbindelserne i elektrikers tape.

•Tilslut ventilen slange til enhed efter anvisningerne. (Det vil generelt lægger med en metal klemme bælte, at du stramme med din skruetrækker.) Kør anden enden af slangen til den nærmeste ydervæg. Brug din hulsav til at bore et hul gennem væggen. Fastgør slangen ende over hullet, monterer det på væggen med de medfølgende monteringsskruer. Gå udenfor, klatre din stigen til hullet og installere den eksterne aftræk fælles landbrugspolitik ved at skrue det direkte ud på sidespor.

•Ansigt tilbage i badeværelset, og mount forudsat udluftningsanordning dækslet over hullet, loft. (Det vil vedhæfte til enheden med små skruer eller klip på med en vedhæftet fil, forår.) Tænd for strømmen tilbage.

Tips & advarsler

  • For at gøre oprydning lettere, spredt ud aviser på badeværelsesgulvet i starten af projektet for at fange faldende vragrester fra loftet.
  • Bære øjenbeskyttelse, når du bruger din puslespil. Aldrig arbejde på ethvert elektrisk system uden første at slukke magt på sikringsboksen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com