Sådan uoverensstemmelse mellem Soveværelsesmøbler

February 19

Nogle møbler rejser blot til at blive købt, men ikke alle af de stykker, du falder i kærlighed med som du er ude og om matcher hinanden. Mens dette kan skabe et dilemma for dem, der elsker alt til at matche ned til den sidste polstring nitte, er det ikke nødvendigt. Ukurante møbler kan arbejde smukt sammen, hvis de kombineres den rigtige måde. I virkeligheden, stole mange udsmykning stilarter på en eklektisk blanding af ting, der bor i det samme rum sammen. Disse stilarter er afslappet og komfortabel og udvikle sig over en lang periode, bliver mere komplet, som tiden går.

Instruktioner

•Consider går med en udsmykning stil, der favner eclectic. De fleste land udsmykning stilarter samt shabby chic gøre dette pænt. Mens udseendet når alle læg sammen er ofte smukt på sin egen måde, de går ind for kick-din-sko-off casual, der gør denne stil valg en mulighed. Ukurante møbler er en del af den overordnede stil.

•Tillad dine møbler valg at komme til dig over tid, hvilket betyder at du ikke bør handle for stykker på én gang. Det forhindrer dig ikke kun i virkelig opsøger møbler, der matcher, men også giver dig en smule fleksibilitet med hensyn til erhvervelse af nye stykker. Sommetider tilføje disse serendipitous fund de fleste personlighed til et værelse.

•Anvend en frakke af maling til at samle brikkerne en smule. Shabby chic især byder på en masse af malede møbler, der er uoverensstemmende med undtagelse af den farve, der har tendens til at være hvid eller pastel farver som mint grøn, robin æg blå eller lys gul. Dette omfatter din seng. Denne løsning kan du har møbler i forskellige materialer, hvilket betyder at du kan kombinere nogle møbler i træ med metal stykker også.

•Purchase dekorative elementer, der har et fælles mønster. For eksempel, hvis du køber sengetøj og smide puder, der er hvide med lyse pink og gule striber, købe nok af dette mønster til at dække din seng, puder, pyntepuder og puder i enhver stole, du har på værelset.

•Skabe i usædvanlige elementer der fungerer som møbler samt. En havebænk er dejlig og kan være et sted at sidde, eller det kan blive det område hvor du vise familie fotos, bøger og håndlavede dukker. Dette tilføjer til den forkerte look på en måde, der er lidt uventet.

•Tag fordel af crafting teknikker som decoupage at bringe en samlende element til din ukurante møbler. For eksempel, hvis du elsker udseendet af gamle kort, decoupage gammel kort ind på din kommode, trunk i slutningen af din seng og på straight-back stolen, der sidder på sminkebord.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com