Sådan væg fliser

September 16

Sådan væg fliser

Tilføje væg flise til dit hjem skaber en dramatisk udseende, som du ikke kan opnå med maling. Når du vælger de rigtige farver og beslutte på et mønster for fliser, er det simpelthen et spørgsmål om at hænge disse fliser på væggene. Mønstre kan være så simpelt som en stor rektangel på væggen eller være mere kompliceret og involverer tilføjelse af forskellige farver eller størrelser af flise. For at væg fliser, alt du behøver er en gratis weekend for projektet og de rigtige værktøjer.

Instruktioner

•Aftør mur ned med en tør klud, fjerner hvilken som helst snavs eller støv, der kan forstyrre den flise selvklæbende. Læg fliser på gulvet lige under væggen eller tæt på væggen hvor du arbejder. Arrangere fliser i det præcise mønster du vil bruge på væggen.

•Sæt murske direkte i flise limen og sprede det langs et område af væggen. Brug lige kant eller side af murske til spredt ud et jævnt lag af flise limen. Arbejde i små områder på et tidspunkt at holde limen tørrer.

•Drej murske over og holde det i en 45 graders vinkel. Køre murske over flise limen, ved hjælp af den kæmmede eller hakket side. Den indskåret side udjævner limen og skaber en ensartet højde på lim, som holder et område fra ser højere.

•Indstil en flise flugter ene hjørne af rummet, hvor du sprede limen. Tryk på flisen mod limen og forsigtigt vride det én gang før at skubbe det. Gentag processen med andre fliser, vride hver enkelt før skubbe det ind i limen.

•Tilføj mere flise lim på væggen og installere den næste række eller et område af vægfliser. Følg den samme proces: breder sig ud den flise selvklæbende og derefter gnide det med hakket side af murske. Gentag processen indtil du dække alle områder af væggen. Dække fliser med små stykker af malertape til at holde fliserne på plads, indtil limen tørrer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com