Sådan vælger du Air kompressorer

January 30

Sådan vælger du Air kompressorer

Med sådan en bred vifte af luftkompressorer på markedet, kan fastsættelse af, hvilken en der passer til et bestemt job virke forvirrende. Kompressorer kan bruges til en bred vifte af projekter, der spænder fra lyse hjem forbedring til tunge industribygning. Air kompressorer bruges ofte på grund af deres evne til at køre flere værktøjer ad gangen, prisoverkommelighed af luft-drevne værktøjer og brugervenlighed en luft-drevne værktøj giver dens bruger. Når du vælger en luftkompressor, skal flere faktorer tages i betragtning, såsom størrelse, strømkilde, overkommelige priser og hvad dens påtænkte anvendelse vil være.

Instruktioner

•Indstil hvad luftkompressor vil blive brugt til. Stempel luftkompressorer er normalt små i størrelse og er generelt bruges til hjem projekter og reparationer. Roterende kompressorer kommer i meget større størrelser og bruges oftest til store forbedringer og kommercielle arbejdspladser. En stempel kompressor er beregnet til at bruges til mindre projekter og skal muligvis genoplades ofte. På den anden side, roterende kompressorer er bygget til professionelt brug og kan generelt køre i adskillige timer, før de skal oplades igen.

•Vælg den passende strømkilde. De fleste kompressorer køre på enten el eller benzin. Vælg en kompressor, der kører på El, hvis det skal bruges i et indendørs område. Indendørs områder har ofte ikke ordentlig ventilation og plads, der kræves til at køre en gas kompressor. Benzin kompressorer kan anvendes til projekter, der tillader udendørs sæt op af kompressoren. Benzin kompressorer er også i stand til at køre længere og kan magt mere udstyr end en elektrisk kompressor.

•Vælg kompressor størrelse. Bestemme, hvor mange værktøjer kompressoren skal magt og den mindste mængde af lufttryk, som vil være nødvendige for at køre dem. Vælg en kompressor, der lidt overstiger de minimumskrav til at undgå dårlige resultater. Mindre kompressorer kan strøm et par små værktøjer samtidigt i almindelige hjem forbedring arbejdspladser; dog kan en stor kompressor magt en række store, industrielle værktøjer for en større tidsrum. Vælg en størrelse, der vil være kompatibel med dit projekt.

•Look for sikkerhedsfunktioner. Sammenlign kompressorer fra forskellige producenter til rådighed sikkerhed valgmuligheder. Nogle kompressorer kommer med nødhjælp shut-off kontakter, tyk strømkabler, som ikke kan skæres nemt eller flosset, power overspændingsbeskyttelse, kolorere kodet switches og opererer knapper, advarsel indikatorer for overbelastet udstyr og en stabil ramme for at forhindre deponering. Vælg en kompressor, der har standard sikkerhedsfunktioner samt alle avancerede funktioner, der vil begrænse ulykker.

•Sammenligning priser. Når du har bestemt stil og størrelse af kompressor du har brug for, analysere prissætning af forskellige fabrikanter og detailhandlere. Nogle fabrikanter tilbyder også en handel rabat til licenserede bygherrer og entreprenører. Online forskning kan hjælpe til hurtigt for at sammenligne luft kompressor funktioner, specifikationer og priser side om side. Tale med detailhandlere direkte at forhøre sig om kommende salg og kampagner. Købe en kompressor, der opfylder dine behov og er inden for dit budget.

Tips & advarsler

  • Forklar typerne af job kompressoren skal bruges til, når de søger oplysninger fra producenter og detailhandlere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com