Sådan vælger du Booster stol pladser

March 24

Sådan vælger du Booster stol pladser

Booster stole er perfekt til toddler-alderen børn. Disse børn er for stor til høje stole, men stadig har brug for et boost til at kunne sidde i den korrekte højde på et bord. En booster stol giver en platform for dit barn at sidde mens spisning i hjemmet eller i en restaurant. At vælge den rigtige type stol selepude vil gøre denne overgang fra en høj stol til den & ldquo; store & rdquo; tabel ubesværet. Nogle faktorer at overveje, når du vælger denne type sæde er sikkerhed, nem rengøring og bærbarhed.

Instruktioner

Dyrknings type af booster stol du ønsker at købe til dit barn. Støbte plastik sæder, stole, der hænge på læben af tabeller og dem med eller uden udlæg bakker er tilgængelige og hver har deres fordele og ulemper.

•Purchase krog booster stol sæde hvis du rejser og spise middag ganske lidt ud. De er bærbare og hjælpe dit barn lyst til en stor knægt ved at være i stand til at slutte sig til andre ved bordet. Denne type af stolen er nyttig for børn, der vejer mindre end 37 £. Hvis dit barn er helt uafhængig og elsker at stå op, komme ned eller skubbe væk fra bordet uden nogen bistand (som de fleste tre - og fire-årige småbørn gør) så denne type stol ikke kan være det bedste valg.

•Vælg stole, at rydde op let, dette er en af de vigtigste funktioner at overveje. De fleste småbørn er rodet spisere og plast støbte booster stole uden revner rydde op godt med en fugtig klud.

•Look for justerbar booster sæder. Denne type vil vokse med dit barn og hun vil være i stand til at sidde i den rigtige højde ved forskellige borde og vil være i stand til at bruge det for et par år.

•Vælg en stol med en udlæg skuffe hvis du vil transportere det til restauranter, eller brug mens de rejser. Oprydningen er en leg med denne type af selepude og du vil føle dig bedre at kende din barn er sikker, når hun dråber mad på bakken og straks transporterer det til munden.

•Tjek for sikkerhedsseler. Det er afgørende, at sædet har en justerbar sikkerhedssele, der vil lægge til spisestue stol og har en hævet skillevæg mellem benene, så barnet ikke kan glide ud af sædet. Dette vil forhindre utilsigtet falder når dit barn er at smide en raserianfald eller er vrider rundt.

Tips & advarsler

  • Krog-på stole give dit barn adgang til alle elementer på bordet, så skal du se ham omhyggeligt for at forhindre ham i at nå til en varm kop kaffe eller sukkerskålen.
  • Aldrig efterlade dit barn uden opsyn mens du sidder i en selepude stol.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com