Sådan vælger du en effektiv hjem varmesystem

September 15

Sådan vælger du en effektiv hjem varmesystem

Et varmesystem giver en grundejers med et varmt hus i løbet af koldt vejr måneder. Der kan komme et tidspunkt, hvor du bliver nødt til at udskifte din aldrende varmesystem med en ny. At vælge en effektiv hjem varmesystem kræver viden om hvad dit hjem behov og omkostningerne til at købe og drive systemet. Det er en langsigtet beslutning, der vil påvirke din energiregning, komfort og luft kvalitet, bemærker Skip Hayden, en canadisk energi bevarelse ekspert.

Instruktioner

•Indstil ordningen størrelse du skal bruge til dit hjem. At vælge et system, der er for stor vil føre til unødvendigt energiforbrug, siger Hayden. En opvarmning entreprenør kan bestemme størrelsen systemet skal du ved at måle varmetabet gennem tag, vægge og vinduer. Det rigtige system kan ikke nødvendigvis være størrelsen af det nuværende system, fordi der kan have været energieffektivisering til huset, da det blev installeret.

•Vælg typen system vil du installere i dit hjem. Der er et par typer af varmeanlæg, herunder gas ovne, som kan være enten varmluft gennem ventilationskanaler eller tvunget vand via radiatorer. Olie-drevne ovne hovedsagelig opvarmes via radiatorer. Mens varmluft er mest almindelige i amerikanske hjem, bemærker det har visse ulemper, Hayden. Luften kan undertiden føler cool, selv om det er varmere end luften i rummet. Kanalen arbejde er ofte utætte. Hvis du vælger en tvunget luftsystem, anmode en stramt installeret kanalsystemet at mindske lækager. I en radiator system med tvungen vand, kan du regulere temperaturen i hvert værelse. Men installation omkostninger er højere end med et tvunget-air system.

•Læs energieffektivitet information til de systemer, du overvejer. Effektivitet rating er baseret på procentdelen af varme, som bruges til at varme hjem versus den varme, der er tabt gennem skorsten eller aftræk. En ovn, der er 80 procent effektiv vil bruge 80 procent af varmen til hjemmet, mens 20 procent vil gå tabt. Dette tab tages ikke konto utætte kanalerne.

•Decide hvor meget du vil bruge. Jo højere effektiviteten rating, det mere systemet vil koste. Hvis du planlægger at være i dit hjem på lang sigt, vil det det værd for dig at købe den mest effektive varmeanlæg du har råd, ifølge Pacific Gas and Electric selskab. En højeffektiv system også tilføjer videresalg værdi til dit hjem. Gøre dit varmesystem udvalg og få citater fra licenserede entreprenører for installationen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com