Sådan vælger du en ovn

August 9

Sådan vælger du en ovn

Fremskridt i varme teknologi har gjort ovne effektivt i forhold til ældre enheder. Hvis din ovn system er mere end 15 år gamle, kan du skyldes for en opgradering. Nye ovne vil medvirke til at reducere din varmeregning; men kun hvis du får den rigtige til dit hjem. Den forkerte størrelse enhed til dit hjem vil få det til at brænde brændstof ineffektivt og forårsage motoren til at køre hele tiden. Hvis du er i tvivl, ring ud en opvarmning professionel til dit hjem til at hjælpe i beslutningsprocessen.

Instruktioner

•Vælg slags brændstof du ønsker at bruge til ovnen. Hvis du allerede har en ovn, som du ønsker at opgradere, kan du overveje at bruge den samme brændstof for at reducere installationsomkostninger.

•Kontrollér det samlede energiforbrug til hjemmet over en tre-måneders periode. Tilføje op energiforbrug af andre apparater i husstanden og trække det fra alt at få aktuelle ovnen energiforbrug. Brug denne figur til at finde den energioutput fra den nye ovn.

•Undersøg ovn modeller i butikken for en Energy Star eller EnerGuide mærkat at finde brændstofeffektivitet af enheden. En grading system med en nøgle på mærkat til at hjælpe dig med at bestemme varmeudgifter med enheden.

•Look til ovne med en variabel blæserhastighed for bedre brændstofeffektivitet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com