Sådan vælger du laminatgulve

February 8

Sådan vælger du laminatgulve

Trægulve er en attraktiv tilføjelse til ethvert hjem, og som er meget eftertragtede; trægulve er imidlertid dyrt at købe, installere og vedligeholde, hvilket er grunden til mange boligejere vælger laminat gulve i stedet. Laminat gulve give udseendet af træ uden høje udgifter. De er mere holdbare og kræver mindre indsats for at bevare deres udseende. Vifte af muligheder med laminat gulve er ekspansiv og det giver også udseendet af sten eller keramiske fliser, hvis thats hvad du vælger. Picking et laminatgulv kræver en række beslutninger kombineret med forskning og din personlige smag.

Instruktioner

•Price gulvbelægning valgmuligheder og vælge dit budget. Laminat gulve er tilgængelig via hjem butikker og specialitet gulvbelægning butikker. Der findes en bred vifte af priser, men pas på at du får hvad du betaler. Fra 2010 kvalitet laminatgulve vil koste mellem $1,50 og $6 per kvadratfod. (ref 1) Beslutte, hvad du er villig og i stand til at betale for dit nye gulv.

Dyrknings forskellige mærkenavne. Nogle mærker, der er velkendte vil også tilbyde dyrt (og over prissættes) gulvbelægning. Besøge hjemmesider af forskellige mærker og kigge efter kunde foder tilbage for at prøve og finde et navn, som du har tillid til. Vær ikke bange for at gå med en mindre kendt mærke, der har gode ratings, deres priser vil sandsynligvis blive mere konkurrencedygtige. Webstedet gulvet fakta for at få en liste over laminat producenter. (ref 2)

•Vælg en gulvbelægning design. Med dit budget, og mærker i sindet kig på mulighederne for design, de er talrige og der vil være en masse at gå over. Start ved at udvælge hver design, der fanger dit øje. Processen kan begynde ved at kigge på billeder, men når du indsnævre dit valg sikre, at du får at se en faktiske stikprøve af laminat design du er særligt interesseret i.

•Look på garantier, mens du overvejer dine trafik krav. Hver etage kommer med en holdbarhed rating fra AC1 til AC5. AC1 er for let trafik AC5 er til kommerciel brug. Den højeste trafikområde i et plejehjem kræver ikke mere end AC3. Kig på garantier for din indsnævrede valg. Prøv at vælge en garanti, der er mindst femten år lang. Sørg for, at garantien dækker for tidlig slitage, farvning og fading. Nogle garantier vil beskytte mod utilsigtet fugtskader også.

Tips & advarsler

  • Det hjælper for at vide, hvor meget areal du skal ca. Spørg en gulvbelægning repræsentant sådan måle dit gulv. Nogle forhandlere tilbyder service af at have en af deres fagfolk gøre det for dig.
  • Se på det med småt på din garanti. Nogle garantibetingelser bliver ugyldig, hvis du installere gulvbelægningen dig selv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com