Sådan vælges en ADA Toilet

August 13

Sådan vælges en ADA Toilet

Amerikanere med handicap Act (ADA) er en føderal lov, der udstikker kravene til tilgængelige bygninger. Alle bygninger, der er åbne for offentligheden skal overholde ADA retningslinjer. Disse standarder er designet til at hjælpe mennesker med handicap trygt bruge alle normale bygningsdele, døre, toiletter og elevatorer. ADA-kompatibel toiletter skal være valgt og installeret i toiletter ifølge gældende retningslinjer for ADA.

Instruktioner

•Measure højden på hvert toilet. Ifølge ADA, skal afstanden mellem færdig gulvet og toppen af toiletsædet måle mellem 17 og 19 inches. Toiletter markeret som ADA-kompatibel er designet til at opfylde dette krav, men nogle standard toiletter også opfylde det.

•Review størrelsen af hvert toilet i forhold til størrelsen af rummet. For at overholde ADA, skal der være en klar cirkulær plads foran eller ved siden af toilettet måling 5 fod i diameter. Hvis toilet rum eller stall er på den lille side, skal du muligvis vælge en mere kompakt toilet.

•Consider ændre en standard toilet for at opfylde ADA. Standard toiletter er 14 til 16 inches høj. Specielle ADA pladser kan føjes til disse toiletter til at bringe dem til den ønskede højde. Hvis du finder en standard toilet du gerne vil vælge, købe en ADA plads, så du kan opfylde kravet.

•Indstil hvordan grab barer vil blive placeret i nærheden af toilettet. Per ADA, et 42-tommers grab bar skal være placeret ved siden af toilettet, og en 36-tommer grab bar skal installeres bag toilettet. Hvis væggene i toilet rum ikke vil støtte disse barer, overveje at vælge et toilet med indbyggede sikkerhed barer. Disse toiletter har en ramme, der understøtter Gribehåndtag, eliminerer behovet for at fastgøre dem til vægge.

•Think om hvordan toilettet vil blive drevet. Under retningslinjer for ADA, skal alle håndtag og greb kunne betjenes med minimal kraft. De skal også være let at forstå, selv af ældre eller handicappede mennesker. Look for håndtag, der er nemme at følge.

•Evaluate monteringsmuligheder. Per ADA, skal en vægmonteret enhed anvendes, hvis båsen er 59 inches dyb eller mindre. Hvis stalden er større end 59 inches dyb, anvendes et gulvmonteret toilet.

Tips & advarsler

  • Toilettet er ikke det eneste vigtige funktion i en ADA-kompatibel toilettet. Henvise til afsnittet ressourcer til at se, hvordan at gøre resten af din toilettet mere tilgængelige.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com