Sådan vælges en flise så

September 6

Sådan vælges en flise så

En flise så kan enten være et værktøj, der skal du aldrig eller et værktøj, du absolut skal have til at fuldføre et hjem forbedringsprojektet. For eksempel, hvis du installerer fliser dig selv i ethvert område af dit hjem, herunder gulv eller væg flise, vil du behøver en flise saven til at skære ende fliser og passe dem på plads. Dog ikke alle fliser Save er skabt lige, og du bør vælge en for projektet omhyggeligt.

Instruktioner

•Vælg slags flise du planlægger at være skæring med flisen så. Typen af fliser du skære vil hjælpe dig bestemme hvilken slags flise så virker bedst.

Dyrknings snap flise Save for en grundlæggende flise-skæring mulighed. Disse arbejder godt med keramik og porcelæn fliser, der ikke er så svært at skære som andre fliser. De er også bedst med mindre projekter og dem, der ikke kræver komplekse nedskæringer. En snap flise saven drives manuelt, meget gerne flise nippers, men har beføjelse til at håndtere en mere vanskelig opgave.

•Kontrollér ud våde flise Save. Disse kan være håndholdt eller bordplade modeller. Håndholdte modeller gøre godt med komplekse mønstre og Natursten fliser. Når du har tunge fliser, er portabilitet fordelagtigt. Mens tabel-top modeller kan være mere kraftfulde, er indviklede udskæringer og glat skæring sværere at opnå.

•Find ud om overhead motor våde flise Save. Denne type af fliser så bør overvejes, hvis du har meget store projekter, eller hvis du har meget lille, indviklede udskæringer, der skal foretages i flisen.

•Kontrollér størrelsen på fliser, der hver flise så du overvejer kan håndtere. Mange flise kuttere kan håndtere kun en vis størrelse eller tykkelsen på flisen, hvilket er grunden til at vide hvad du planlægger at skære fliser er vigtigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com