Sådan vælges en nedtynget vand brønd pumpe

September 2

En dykpumpe bruges til brønde, der er relativt dybe og kræver en masse pumpende effekt. De går ned i brønden, sig selv og derefter pumpe vandet fra neden. Dette er anderledes end en jet pumpe, som ikke går i brønden og bruges til lavvandede steder. Der er mange forskellige slags godt dykpumper, og når du vælger en, bør du overveje magt, afstand af godt til hjemmet, dybden af brønden, vand flow og holdbarhed.

Instruktioner

•Sørg for din pumpe er holdbare og vil vare i lang tid. Det bør have en garanti. Købe et mærke fra Sears eller håndværker er en god idé, fordi de som regel klarer sig bedre og er meget godt lavet.

Forpakket en pumpe, der er lavet med rustfrit stål og vil modstå korrosion. De fleste af dem er bygget til at modstå års at være neddykket i din godt.

•Tag højde dybden af brønden, hvor langt det er til huset og dit hjems elevation da regne ud, hvordan strøm du behøver. Også overveje gallon per minut af din boremaskine site. Hver godt dykpumpe har en power rating (hestekræfter, eller hp), en spænding rating (mængde spænding, som vedrører typen ledning du bruger) og et flow rating (gallon per minut). En 1 hp brønd pumpe kan pumpe vand på næsten 10 gallon per minut op til 250 fod. Nogle 1/2 hp brønde vil arbejde med brønde, der er 100 fødder dyb, og de kan også pumpe vand på 10 gallon per minut.

•Price din pumpe. Prisen på godt kunne faktor i din beslutning. Hvis du sammenligner to modeller, der har lignende komponenter og producere den samme mængde strøm, er de lavere priser option et godt valg. Dog ikke købe en bare baseret på pris, da omkostningerne til at reparere en brudt pumpe kan være meget høj. Gå med navne, du har tillid til.

Tips & advarsler

  • Spørge du forhandleren hvor mange gallon per minut i brønden, du ønsker at købe kan producere (ved hjælp af dybden af brønden og dens afstand fra dit hjem).

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com