Sådan vælges et gulv til at gå med mine bordplader

March 12

Sådan vælges et gulv til at gå med mine bordplader

Remodeling køkken omfatter en lang række af beslutninger, der kan påvirke udseendet og udgifterne til dit projekt. En af disse beslutninger omfatter valg af gulve. Efter indsnævre type gulv du ønsker, såsom fliser, træ eller linoleum, nødt du stadig til at udvælge farver og mønstre, og disse skal passe ind i indretningen af rum, herunder counterops og kabinetter. Du kan prøve et par metoder til at forestille sig ordet og tællere til bedre vælge det rigtige materiale.

Instruktioner

•Tag billeder af køkkenbordet til at tage med dig til et hjem forbedring butik. Også tage en prøve af køkkenbordet, hvis du har en, eller en køkkenbordet prøve chip.

•Look på gulve valg. Hold dine billeder og køkkenbordet prøver op til gulvet. Se efter farver, der supplerer hinanden og synes at gå sammen, såsom forskellige nuancer af brunt, guld og tan eller forskellige jordfarver. Det er fint, hvis du ikke kan beslutte det samme. Vælg flere gulvbelægning prøver du kan lide at synes at gå med bordplader. Tage disse prøver hjem med dig. I nogle tilfælde, du skal købe prøverne, men de er normalt kun et par dollars.

•Sæt gulvbelægning prøver på dine bordplader. Køkkenet lys skal være på, så du tydeligt kan se farver og mønstre. Indsnævre valget ved at fjerne en eller to prøver, der bare synes ikke at gå godt nu, hvor du kan se dem ved siden af de faktiske tællere.

•Sæt de endelige par prøver på gulvet. Skridt tilbage og se, hvordan hver enkelt ser ud. Fjern enhver, der ikke appellerer til dig, indtil du er ned til ene du tror er det rigtige valg.

•Ansigt tilbage til butikken og få et par mere prøver af gulvbelægning du kan lide og tage dem med hjem. Placere alle prøver på gulvet ved siden af hinanden for at få et bredere synspunkt. Hvis du stadig gerne prøve du har valgt, gå tilbage til butikken for at købe den passende mængde gulvmaterialer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com