Sådan vælges et skrald bortskaffelse

January 31

Skrald disposers tilslutte op til en køkkenvask drain. De slibe op mad og biologisk nedbrydelige affald, så det kan opløses i spildevand sendes til en septiktank eller kloakledning. Dette hjælper med at reducere mængden af affald, der ender i lokale lossepladser. Der findes flere forskellige typer af skrald afhændelse at vælge imellem. Picking den rigtige en for dig vil blive bestemt af dine behov, familieliv og tilstanden af din køkkenvask.

Instruktioner

•Consider vasken med som du vil installere skrald bortskaffelse. Tynd, billige dræn kan ikke håndtere tunge skrald afhændelse, fordi de rasle vask og tællere og kan forårsage skade på området eller bortskaffelse. Bruge en lysere renovationsafgifter for billig dræn.

•Vælg en renovationsafgifter med hestekræfter, der kan håndtere, hvad du ønsker at slibe op. En bortskaffelse af 3/4 hestekræfter er godt for de fleste køkkener, mens 1 hestekræfter er ideel for dem, bortskaffelse af tykkere, større skrald.

•Vælg en batch feed skrald bortskaffelse for bedre sikkerhed. De kan kun være tændt, når en prop i afløbet, hvilket gør dem ideelle for familier med små børn. De er også bedst, når du planlægger at bruge til rådighed på daglig basis.

•Vælg en løbende feed skrald bortskaffelse hvis du ønsker en traditionel tilgang. Snarere end benytter en prop, disse tænder og slukker med et svirp af en switch meget gerne hvordan du tænde et lys. Vælge en løbende feed bortskaffelse med en omvendt funktion til at fjerne syltetøj.

•Purchase en kommerciel renovationsafgifter for store virksomheder, såsom restauranter og skole køkkener. Disse kan håndtere konstant brug og større masser af skrald til at slibe. De har også en højere hestekræfter. Disse er ikke typisk velegnet til brug i hjemmet som batch foder eller løbende feed afhændelser er tilstrækkelig.

Tips & advarsler

  • Altid være forsigtig, når du bruger et skrald bortskaffelse. Sørg for afløbet er klart af uønsket debris før du tænder den.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com