Sådan vand en dværg Svingel

July 3

Dværg Svingel er en bred vifte af græs græs, der er kortere end sorten Svingel, som er det beslægtet nært. Dværg sorter er tyndere og udvikle en mere frodige, tæppe-lignende konsistens. Lav højde og langsom vækstrate mener græsset kræver mindre vedligeholdelse, hvilket gør det et godt valg til golfbaner, sportspladser og andre steder med høj trafik. Generelt kræver dværg Svingel græs mindre fugt end andre typer af Svingel.

Instruktioner

•Sæt en haven slange til slutningen af en sprinkler, og Angiv sprinkler midt i området hvor dværg Svingel er plantet. Hvis du har en i-jorden sprinkleranlæg, springe dette trin.

•Drej Sprinklere på og vand dværg Svingel én gang om dagen til en 3-tommer dybde umiddelbart efter plantning frø eller efter installation af dværg Svingel sod. Øge vanding til to gange om dagen, hvis installationen sker i løbet af sommeren, at forhindre, at toppen af jorden nogensinde udtørring.

•Wait mindst 14 til 21 dage efter plantning, og derefter reducere vanding til to gange om ugen, og sørg for at mætte jorden til en 3-tommer dybde hver gang. På højden af sommeren, kan yderligere vanding være nødvendig hvis du bemærker visnen eller hvis fodspor fortsat efter du går på dværg Svingel.

•Afbryd vanding dværg Svingel græs i den sene falde eller tidlig vinter når det går hvilende for året. Når græsset er hvilende, kører det brun. Genoptage vanding i det tidlige forår, så snart de første grønne blade er opdaget.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com