Sådan vand en have til at beskytte planter mod Frost

April 4

Intet kan sende gartner travlt med den måde, en tidlig forår frost eller den første frost i efteråret kan. Bud, unge foråret planter eller etableret favoritter i efteråret er modtagelige for skade når termometeret kaster under 32 grader for en længere periode. Nogle af de bedste strategier til overs planter mod frost flytte dem indendørs eller dækker dem på kolde nætter. En anden metode indebærer vanding en have for at beskytte planter mod frost.

Instruktioner

Vanding en have for at beskytte planter mod Frost

•Overvåge vejrudsigt at vide hvornår temperaturer forventes at falde til under 32 grader F. tænde vandet spidsende. Brug din slange til at anvende en tunge belægning af vand til planter på aftenen før en frost forventes, hvilket vil tilskynde vandet at fryse på ydersiden af anlægget i stedet sprænges vitale cellevægge inde i planten. Sættetid områder rundt om bunden af planter.

•Efter vanding, anvende et lag af halm eller aviser eller bruge et ark til at dække dine planter og til at hjælpe dem med at bevare fugten. Indført dækker før solnedgang at bevare varmen. Undgå at lade ark til at komme i kontakt med våde blade.

•Tag dækker den næste morgen som temperaturer går over frysepunktet. Undgå at anvende vand til planter om morgenen efter en frost har fundet sted. Tillad planter at tø naturligvis for at beskytte følsomme plantevæv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com