Sådan vand en ny Bermuda Sod græsplæne

May 3

Sådan vand en ny Bermuda Sod græsplæne

Bermuda græs er et varmt vejr tørke-tolerante plante. Græsset er hovedsagelig anvendes på græsplæner, som oplever tung trafik. Når sod er først plantet på den ny græsplæne, er vand afgørende for planter overlevelse. En reguleret mængde vand skal anvendes til sod over en periode på flere uger indtil rødderne af Bermuda græs er etableret. Vanding nye sod græsplænen bør kun finde sted i morgentimerne, så mug og sygdom ikke inficere den nye græs.

Instruktioner

•Arrange de seks små plastik beholdere i en jævnt fordelte mønster, hvor vandet falder fra Vanding sprinkler. Placer en stor metal skive i bunden af hver container til at veje det.

•Drej vandforsyning på en time. Måle mængden af vand i en plast beholder med målebåndet. Dette vil fortælle dig, hvor meget vand leveres til den nye Bermuda græs sod. Gennemsnitlig beholder beløb. Når du har disse oplysninger, vil du ikke længere kræve de plastbeholdere.

•Applicer 1 tommer vand til nye Bermuda sod plænen umiddelbart efter installationen. Vande med dette meget vand på daglig basis for at holde den øverste tomme af jord fra udtørring indtil sod ruller er fast forankret i den nye jord. Test for hepper betingelser ved forsigtigt at løfte kanten af et par spadestik ruller. Hvis modstand er følte, rode spadestik til den nye jord. Du kan bruge en murske for at kontrollere vanddybde under sod ruller.

•Irrigate med 1/4 tommer vand hver tredje dag i de næste ni dage efter sod rødderne er fast etableret.

•Kapacitet sod med 1/2 tommer vand hver fem dage over en 10-dages periode. Bermuda græs skulle nu være klar til at indtaste en regelmæssig vanding tidsplan.

•Maintain Bermuda græsplænen ved at anvende 1 tommer vand hver uge. Reducere kunstvanding hvis nedbøren forekommer. Fratrække nedbør totaler fra den ugentlige vanding vanding.

Tips & advarsler

  • Følg børnehave anbefalinger for gødning doseringen og frekvens. Mange sod leverandører har pre befrugtet sod for hurtig etablering.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com