Sådan vand en urtehave

March 14

Sådan vand en urtehave

En urtehave er en nyttig og givende hobby hjem kokke og Havearbejde entusiaster. At være i stand til at tilføje din egen frisk hakkede krydderurter til en opskrift øger nydelse og tilfredsstillelse, der kommer fra at skabe en velsmagende parabol. At have et hjem urtehave også sparer du penge på at købe friske eller tørrede urter fra butikken. For at en personlig herb haven blomstre, er det vigtigt at holde det godt vandes og vedligeholdes.

Instruktioner

•Saturate jord af din urtehave helt hver gang du vand. Ikke blot splash et par dråber på bladene; bruge en vandkande, mister eller sprayflaske til jævnt dæmpe jorden hver gang du vand. Dette vil sikre rødderne får fugt de behøver for at vokse.

•Kapacitet din urtehave tidligt om morgenen før den varmeste del af dagen. Dette vil sikre, at dine planter har den nødvendige fugt at få dem gennem når solen er på sit højeste punkt, især hvis din urtehave er plantet i direkte sollys.

•Få vane tendens til din urtehave på daglig basis. Selv hvis dine urter ser godt hydreret, en daglig rutine tendens til at deres behov vil sørge for du ikke glemmer at vand, beskære og overføre efter behov.

Dyrknings behov af din individuelle urter til at sikre en sund have. Imødekomme mængden vand, du giver til typen af urt du vokser. Nogle urter kræver mere vand end andre, så det ikke er en god idé at behandle hver enkelt det samme. For eksempel, skal salvie og rosmarin vandes sjældnere end persille eller basilikum.

•Plant dine krydderurter i Potter, der giver god dræning. Lige så vigtig som god vanding vaner er god dræning. Hvis du give puljen for meget vand og ikke nok dræning, rødderne vil rådne og dine urter vil dø. Hvis du har en indendørs have og er bekymret om, hvor til at lagre overskydende vand, Placer din Potter i en bakke, der vil hente vand og tømme det som nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com