Sådan vand & Feed potteplanter Petunias

August 13

Sådan vand & Feed potteplanter Petunias

Petunias tilføje lyse farve på et solrigt sted i haven. Planterne kommer i næsten hver blomst farve tænkelige og kræver kun minimal pleje for at trives og blomstre for hele sommeren. Petunias overleve selv lys frost med kun minimale skader og de dø ikke ud indtil efter en hård fryse. Dyrkning af planter i containere mulighed at nyde dem på terrasser og balkoner, men potteplanter petunias kræver omhyggelig vanding og gødskning til at forblive raske.

Instruktioner

•Undersøg bunden af beholderen til drænhuller hvis du køber potteplanter pre petunias. Transplantation petunias til en ny beholder, hvis puljen ikke indeholder mindst én drænhul. Manglende dræning forårsager alt for våd jord og rod problemer.

•Stick din finger 2 til 3 inches i jorden nær bunden af planter dagligt. Overrisle containerne, når den øverste tomme af jord føles tør, men inden jorden tørrer på den 2-tommer dybde.

•Pour vand fra en vanding slange eller en vanding kan nær ved basen af planterne, så du ikke våd petunia løv. Anvende vand indtil de overskydende drypper fra bunden af beholderen.

•Dissolve opløseligt afbalanceret gødning i en gallon af vand. Bruge mængden af gødning anbefales på etiketten gødning. Vand petunias med gødning løsning hver to uger.

Tips & advarsler

  • Bore huller i bunden af plast eller træ gryder, hvis de ikke har afløb huller og du stadig ønsker at bruge dem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com