Sådan vand med mælk kander

May 14

Mange mennesker genbrug mælk kander i haveprojekter, som figuren af en Mælkekande og plast konstruktion gør det en billig og holdbart alternativ til mange fremstillede haven produkter såsom fugl foderautomater, plante- og vandkander. Derudover ender en genbrugte Mælkekande ikke i et deponeringsanlæg. Vanding dine indendørs og udendørs planter med en rekonstrueret Mælkekande vandkande er ikke svært og kræver kun et par værktøjer og elementer findes i de fleste hjem.

Instruktioner

•Prep din mælk kande. Fjern din kande skrue-stil eller push-stil hætten. Vaske ud mælk resten helt med varmt, sæbevand vand og skyl derefter. Fjern eventuelle klistermærker eller lim fra kanden og derefter afsat kande til tørre. Når det er tørret helt, dekorere det med markører, stickers og decals som ønsket.

•Drill huller i størrelsen af dit valg i kandes cap. Derudover med mælk kande sidder oprejst bore et stort hul ned gennem toppen af kandes håndtag til at gøre en "fylde hullet" til din hjemmelavede vandkande.

•Skru eller skubbe fælles landbrugspolitik på mundingen af kanden og derefter wrap tape rundt om halsen og cap kanten. Hvis du bruger en kande med en push-stil cap, vil båndet holde det fra popping, mens du vanding. Taping cap til kanden vil også holde vandet fra dryppende ned langs siden af kanden, når du vanding indendørs.

•Sæt en tragt i hul i toppen af håndtaget og fylde din kande til bunden af håndtaget (typisk lidt over kanden er halvvejs punkt) med vand.

•Tag tragten og gå din vandplanter. Tip kanden over dine planter, således at vandet drysser ud. Refill efter du Tøm kanden helt.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug for en lige tud-stil vandkande, ikke bore nogen huller i din kande. I stedet fylde kanden med vand og derefter skrue eller anbringer en kompatibel fremstillede tud til kandes mund. Hvis det er nødvendigt, wrap med tape til at sikre tuden på munden.
  • Vand et bredere område hver gang du tip kanden, bore huller--størrelse og fordeling som ønskede--gennem en side øverst i kande i stedet for gennem fælles landbrugspolitik. Bore "fylde hullet" gennem håndtaget og derefter fortsætte med trin 3 til 5.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com