Sådan vand tomater på hovedet

April 18

Sådan vand tomater på hovedet

Vanding din hovedet tomater er blot en af faktorer, men måske den allervigtigste, som vil påvirke sundheden for dine planter og frugter. Fordi hovedet tomater ikke vokser i jorden, mangler de evnen til at udtrække ekstra fugt når det er nødvendigt. Deres eneste kilde til vand er, hvad du giver dem, så vand din op og ned tomatplanter ofte og godt.

Instruktioner

•Spray jord med mindst én gallon vand efter plantning og placere det i sin permanente hængende spot. Beskytte jord og gødning fra vask væk ved at sprøjte jorden langsomt. Sted en vand slange på langsom drop i låget og lad den køre i 20 minutter, indtil jorden er helt mættet. Nogle hovedet container instruktioner anbefale at tilføje en gallon af vand til jorden før plantning. I dette tilfælde undlade vanding planten indtil den næste dag.

•Kontrollér fugt niveauet før vanding ved at stikke fingeren selv bunden åbning for at røre jorden ved siden af plante stænglen. Når jorden føles mættede, holde ud på vanding for en anden dag.

•Kapacitet hovedet tomater regelmæssigt. Da planterne ikke har adgang til grundvand, kræver de vanding oftere. Vand dagligt med en lys spray fra en slange indtil jorden er mættet. Start med 1/2 gallon. Modne planter typisk kræver mindst én gallon vand om dagen. Undgå vanding plante indtil drop-gennem opstår, da dette betyder, at planten er over vandes.

•Kapacitet planten hvis blade begynder at visne og krølle. På dette stadium, på hovedet tomat planten har brug for vand dårligt og du bør vand det straks.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com