Sådan vandtæt Cedar ryster

April 28

Cedertræ er ideel til mange udendørs projekter, fordi det indeholder naturlige olier, der beskytter mod insekt angreb og rådne. Sammen med denne naturlige modstand er cedertræ meget holdbare. Selvom cedertræ er en nåletræ, det er 80% så stærk som eg, en bemærkelsesværdig hårdttræ. Men trods sine naturlige fordele, cedar shakes anvendes til tagdækning kan efterhånden bukke under for at forme og meldug skader som træ gentagne gange kommer i kontakt med regn og sne. Heldigvis, der findes metoder til fugtisolering cedar shakes, yderligere udvidelse af liv og holdbarhed af din cedertræ tag.

Instruktioner

•Sand ryster ved hjælp af 100-sandkorn sandpapir og en elektrisk sander; Dette vil udjævne overfladen og forberede imprægnering. For at sikre fuld vandbeskyttelse, ønsker du at forberede alle sider af hver shake. Sand selv bagsiden af hvert træ stykke. Hvis din shakes allerede er installeret, kan så du stadig sand og forsegle passiv overfor side af ryste, men husk at imprægnering kun den ene side ikke vil tilbyde så meget beskyttelse.

•Rinse off shakes ved at køre dem under en rindende hane eller en haveslange. Vandet vil hjælpe med at fjerne overskydende slibning støv. Brug ikke en højtryksspuler på shakes; tagdækning shakes er ofte tynde og de kunne knæk fra en højtryks burst af vand.

•Wait mindst 24 timer for shakes til tørre. Selvom ryster vises tørre på forhånd, er det bedst at vente en hel dag for at sikre, at der ikke er nogen fugt fanget i træets naturlige riller og knob.

•Applicer en frakke af generelle formål vandafvisende træ fugemasse til den ene side af ryster. Mest almindelige træ fugemasser indeholder syntetisk harpiks, men et par mærker er beriget med epoxy; enten række træ fugemasse vil arbejde så længe det hedder "water repellent." Du kan bruge enten en skum børste eller en regelmæssig strittede pensel til at anvende fugemasse.

•Wait en time, og derefter anvende en anden frakke. For de fleste cedar elementer, en frakke virker fint, men cedar shakes kommer i regelmæssig kontakt med fugt, så en ekstra pels er ideel til den bedste mulige beskyttelse. Undgå at berøre den første pels, da det vil stadig være lidt tacky.

•Wait i mindst 12 timer efter den anden frakke til tørre, og derefter vende de træstykker og anvendelse fugemasse til bagsiden af cedertræ shakes.

•Applicer en anden frakke til bagsiden af shakes efter en time.

•Tillad mindst 48 timer for den vandafvisende fugemasse til tørre før du vedhæfter ryster dit tag.

Tips & advarsler

  • Vandtætning effekten af forsegling dine shakes er ikke permanent. Western Red Cedar tømmer Association viser, at et lag af vandafvisende fugemasse vil kun vare et til to år. Sørg for at anvende en frisk pels af fugemasse til dine shakes hver 12 måneder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com