Sådan vandtæt udendørs dekorationer

June 7

Udendørs dekorationer er udsat for fugt, temperatur afvigelser, sol og andre elementer, der kan få dem til at forværres. Opret vand barrierer på din udendørs dekorationer med imprægnering maling, klar vandtæt sealer eller en blok og væg fugemasse. Uanset om din udendørs dekorationer er lavet af træ, metal, beton eller akryl, tage lidt tid til at beskytte dem mod elementerne, så du kan nyde dem, så længe du indkvartering.

Instruktioner

•Rengør overfladen af din udendørs dekorationer til at fjerne enhver meldug, snavs, rust eller andre pletter. En højtryksspuler vil fjerne meldug, løse partikler og nogle pletter, men du bliver nødt til at skrubbe rust med en stålbørste til at fjerne den. Afhængigt af typen materiale du rengøring, en 50/50 blanding af blegemiddel og vand kan hjælpe med at fjerne pletter. Sand træ overflader hvis de er ru med en hånd sander og medium-grade sandpapir.

•Få eventuelle mangler, der kan tillade, at fugemassen eller imprægnering maling til at synke ned i overfladen af din dekorationer. Dette ville omfatte et hul i en konkret statue eller en åben hak i en udendørs træ plantageejer. Træ fyldstoffer og konkrete reparation kits er kommercielt tilgængelige for små reparationer. Følg producentens anvisninger og tillade reparation mellemlang tørt eller cure fuldstændigt før du anvender den vandtæt materiale.

•Applicer den passende vandtætning medium for typen af byggematerialer, som din udendørs dekorationer er lavet af. Du kan foretrækker at bruge en blok og væg fugemasse til udendørs betonkonstruktioner og en klar vandtætning sealer til træ eller plastik dekorationer. Imprægnering maling virker på en lang række overflader. Følg producentens anvisninger for hver ansøgning.

•Paint over klar vandtæt sealer med latex eller oliebaseret maling til at tilføje et ekstra lag af beskyttelse samt et designelement til din udendørs dekorationer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com