Sådan varme dit hjem for mindre med elektriske varmeapparater

March 27

Varme et hjem om vinteren kan være dyre, især hvis brændstofomkostningerne stiger som følge af økonomiske uro eller brændstof mangel. Elektriske varmeovne kan bruges med stor effekt for at holde hjemmet varm mens kontrollerende brændstof-relaterede omkostninger, men alle elektriske varmeapparater er ikke skabt lige. Ved omhyggeligt at vælge varmeapparater, som du bruger i dit hjem under de kolde vintermåneder og forberedelserne til vinteren i forvejen, vil du kunne opvarme dit hjem for mindre samtidig med at holde tingene behagelig varm indeni.

Instruktioner

•Weather-bevis dit hjem før koldt vejr bevæger sig i. Placer termisk plastfolie over Vinduer, installere tætningslister omkring døre og caulk eller ellers fylde enhver revner eller huller omkring windowsills. Dette vil give ekstra isolering mod varmetab, når temperaturen falder uden for.

•Shop omkring for energieffektive elektriske varmeapparater. Køb olie-fyldt radiator varmeapparater til brug i større lokaler så de kan producere en anstændig mængde varme med relativt lidt energi bruge og gemme mere varme i olien end andre varmeanlæg gør i deres bredbånd. Mindre varmeovne med fans til at distribuere varm luft bør vælges i stedet for større varmeovne med fans, som de mindre fans bruger mindre energi og mindre opvarmning enheder vil tage mindre strøm til at varme.

•Sæt varmelegemer på strategiske steder i dit hjem. Sørg for, at de har direkte adgang til en stikkontakt i stedet for at bruge en forlængerledning og Placer dem mindst to eller tre fødder væk fra potentielt brændbart materiale. Sørg for, at varmeovne med fans ikke er blokeret af møbler.

•Hold dørene lukket eller hænge gardiner i døråbninger for bedre at styre temperaturen i forskellige rum; varmeapparater i rum, hvor der er stort set ubrugt kan indstilles på et lavere niveau end de værelser, der er brugt oftere, hvilket resulterer i reduceret energiforbrug.

•Drej termostater på oliefyldte varmeapparater til en lav indstilling, hvis du vil være væk fra hjem i en længere periode. Dette vil holde varmelegemet og olie varme uden at bruge en stor mængde elektricitet, så enheden for at varme op igen hurtigere når du endelig vende tilbage.

•Brug elektriske tæpper i soveværelser til at reducere behovet for varmeapparater i soveværelset. Du kan bruge mindre varmeapparater indstillet til lavere temperaturer og stadig holde varmen om natten.

•Være opmærksomhed for temperaturer uden for, dreje ned din varmelegemer på dage, der er mærkbart varmere. Jo varmere det er udenfor, jo mindre du skal bekymre dig om at miste varme fra i huset.

Tips & advarsler

  • Tjek kasser med varmeapparater til at se hvor meget varme, de producerer (målt i BTUs) og hvad størrelse område producenten anbefaler, at de kan bruges i. Højere BTU enheder vil opvarme et større område og producere mere samlede varme, hvilket betyder at de kan arbejde mindre ofte samtidig bevare den samme mængde varme.
  • Brug aldrig elektriske varmeapparater i badeværelset, vaskerum eller andre områder hvor der er fare for, at den varmer kommer i kontakt med vand.
  • Sørg for at nogen varmeapparater, som du køber med blæsere har akut afspærrings-switches, der automatisk slukke ovnen hvis det bliver slået.
  • Brug aldrig varmeovne med flossede ledninger eller synlige skader.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com