Sådan varme dit hjem med passiv og aktiv solvarme metoder

April 5

Solvarme er dybest set fri energi til dit hjem i vinteren. Her er nogle måder at indfange det.

Instruktioner

•Lære forskellen mellem passiv og aktiv solvarme. Solvarme er gratis. Indfange det kan koste dig lidt, men der er nogle måder at gøre det billigt og høste belønningen for lavere utility regninger om vinteren.Der er to måder at fange solvarme til dit hjem. De er passiv og aktiv solvarme.Passiv solvarme indebærer ikke udenfor gadgets eller mekaniske enheder. Det er simpelthen handlingen at tillade dit hjem til at modtage flere solar stråling i løbet af vinteren.

•Work tæt sammen med din arkitekt, hvis du er opbygning af et nyt hjem og hvis det er muligt, orientere og designe dit hjem, du har værelser med vinduer, der kan fange lav vinkel solenergi varmen om vinteren, men kan også være blokeret fra sommersolen. Denne form for passiv sol opvarmning, kombineret med god isolering, kan betyde mere end halvdelen af dit hjems vinter opvarmning behov. Hjem med passive solvarme design bliver mere og mere almindelige og er meget populære i nordlige New Mexico blandt andre områder.

•Prøv at maksimere solvarme i vinteren ved at fjerne stedsegrønne træer, der ikke mister deres blade og plante løvfældende træer som ahorn og eg, der mister deres blade om vinteren. De vil skygge hjem fra sommersolen og give mulighed for mere sol til at ramme dit hjem når de mister deres blade om vinteren.Fjern vindue markiser og solar skærme i løbet af vinteren og få for vane at åbne gardiner i solrige vinterdage.

•Ændr farven på dit hjem. Hvis du bor i et koldt klima, overvejende overveje at male dit hjem et par nuancer mørkere. Mørkere maling betyde mere varme solvarme og hvis din klima er mere kolde end varme det giver mening at gå mørkere. I varme klimaer skal du vælge lys hus maling farver.

•Lære om de typer af aktive sol opvarmning metoder. Når det kommer til aktiv solvarme er der et par muligheder. Først er at installere en stor kapacitet sol vandvarmer eller et dobbelt system med én side fodring en gulvvarme system. Du behøver ikke at rippe op dine gulve med gulvvarme. Du kan installere en sol vandvarmer og bruge det til at brødføde en korrekt størrelse, tvunget varme væg radiator.En anden mulighed for aktiv solvarme er en solar udeluft varmelegeme.Disse er dybest set en isoleret kasse med en solar drevet fan, som du placerer på en solrig uden mur. Når solen skinner er varm luft produceret og fodret ind i boligen gennem en rørledning. Mere info om solar rumopvarmning i afsnittet ressource.

•Tag fordel af solar rabatter. Aktiv solvarme, varmeanlæg, såsom varmeovne leveres af en solar vandvarmer kan omfattes af en føderal rabat installeret i 2008.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com