Sådan varme dit hjem under frost temperaturer

April 4

Sådan varme dit hjem under frost temperaturer

At holde dit hjem varm kan temperatur falder under 0 grader F beskatte din hele varmeanlægget. Du kan tage skridt, men for at reducere mængden af kolde kommer inde i dit hjem så når denne kuldeperiode, du kan holde varmen. At tage skridt til at reducere efterspørgslen på ovnen sænker din elregning og holder dig varmere.

Instruktioner

•Rengør din ovn filtrerer en gang om måneden. Ovne, brug luft handlere har filtre der fælde støv og et snavset filter reducerer luften flyde din air handleren slag, hvilket gør det sværere at varme værelser i dit hjem.

•Luk spjældet hvis du ikke bruger en pejs om vinteren. En åben spjæld trækker varmere luften ud af dit hjem, der øger efterspørgslen efter varme.

•Luk off værelser du ikke behøver at bruge. Hvis du har et håndværk værelse eller hobby shop du ikke tror du skal bruge under den kolde snap, delvist lukke ventilationskanaler til disse værelser. Lukkede døren og placere en sammenrullet håndklæde mod bunden af døren for at holde kold luft i at komme ind i resten af huset.

•Klippe bobleplast i stykker, der er af samme størrelse som glasset. Brug en sprayflaske fyldt med vand for at fugte vinduerne og placere bobleplast, boble side vender glasset mod vinduerne til at opretholde mere varme i hjemmet. Windows er det svageste led i mange hjem og glas gennemfører varme såvel som kolde. Jo større bobler i boblen wrap den bedre stykke arbejde de gør isolerende vinduer fra infiltrerer kolde. Fjerne bobleplast, når temperaturen stiger og opbevare det, indtil du har brug for ekstra beskyttelse mod vejret igen.

•Luk forhæng for varigheden af frost temperaturer til at holde endnu mere varme i huset, især om natten når temperaturen falder. Åbning af syd - og vestvendt windows hjælper med at bringe i naturligt lys på en solskinsdag, som kan øge temperaturen i et rum.

•Cook dine måltider i hjemmet. Varmen fra komfuret og ovnen tilføje betydelig varme i køkkenet, et sted, mange folk nyde congregating. Bage en kalkun, stegt skinke eller gøre en stor pot suppe at varme dig.

•Køre den ovn mere når du hjem og slå det ned til 68 grader F når du vil være væk eller når du sover om natten. Du kan holde koldere temperaturer, hvis du har tæpper med elektrisk opvarmning eller en madras varmelegeme. Nogle mennesker kan tåle temperaturer under 68 grader F, men temperaturer for koldt inde i hjemmet kan forårsage rør til at fryse.

•Supplement varme i koldere værelser med transportable varmeapparater. De fleste Rumopvarmere har shut-off kontakter at forhindre brande. Bruge varmeapparater, kun når du indtager rummet for at spare elektricitet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com