Sådan varme senge

February 21

Sådan varme senge

Opvarmning en seng kan tillade termostat til at blive lav, mens sengens beboerne holde varmen. Da de fleste madrasser ikke selvopvarmende, du skal købe et elektrisk varmetæppe eller opvarmet bed pad at sikkert varme din seng. I dagene før elektricitet var opvarmning pander den foretrukne metode til bed-varme. Folk ville blot hænge en lang-håndteres gryde over eller meget tæt på, den brand, der varmede deres hjem. Lige før sengetid, ejeren gled pan mellem plader og tilladt det at varme sengen i et par øjeblikke før du fjerner det.

Instruktioner

•Purchase en elektrisk seng pad eller elektrisk varmetæppe. De fleste badekar og sengetøj butikker bære både i alle standard bed størrelser.

•Sæt bed pad eller elektrisk varmetæppe direkte på toppen af din madras. Placer det ikke oven på den lagen. Sikre ledningen er i nærheden af en stikkontakt i et sikkert sted, hvor du ikke vil rejse over det.

Uddelingen et lagen over sengen pad eller elektrisk varmetæppe. Bed pad eller elektrisk varmetæppe skal forblive under et lagen, mens det bliver brugt så det ikke er inficeret som et lagen. Bed puder og tæpper med elektrisk opvarmning kan ikke vaskes så let som et lagen.

•Sæt en flad ark over den lagen og gøre sengen, som du normalt ville. Placer dit tæppe over plader og tilføje puder.

•Drej på sengen pad eller elektrisk varmetæppe ca 10 minutter inden du går i seng. Ti minutter er generelt tilstrækkelig tid til hele sengen til at opvarme jævnt.

Tips & advarsler

  • Indstille en timer på sengen pad eller elektrisk varmetæppe inden du falder i søvn. Falde i søvn på en varm seng pad eller elektrisk varmetæppe kan forårsage forbrændinger eller hud skader.
  • Følg altid fabrikantens anvisninger omhyggeligt for at undgå overophedning eller brandskader.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com