Sådan vedhæfte ark Rock til en stål kolonne Flange

August 24

Sådan vedhæfte ark Rock til en stål kolonne Flange

I erhvervsbyggeri, er ark rock ofte knyttet til en stål kolonne flange. Kommercielle bygninger er ofte bygget af stål i stedet for træ som mange beboelsesejendomme. Dette medvirker til at bevare bygningen ved en brand. Vedhæfter ark rock for at stål kolonner er lig den vedhæftes træ, kun forskellige materialer der bruges til at sikre skruen går til stålet og forsinker ark rock korrekt.

Instruktioner

•Measure længde og bredde på hver side af det rum, hvor du vil blive knyttet drywall. Multiplicere længden med bredde og få de firkantede optagelser af hver side og post måling. Tilføj op alle sider af rummet for at få den samlede firkantede optagelser af hele området.

•Divide at antal af 32, som er det areal af et ark for ark rock, at få antallet af ark behov for installation. Vedhæfte en Phillips hoved borehoved til en boremaskine og line op det første ark for ark rock vandret, startende med ethvert hjørne af rummet.

•Tryk på arket rock fast mod kolonnen stål og indsætte en selvskærende metal skrue gennem drywall og i kolonnen stål bag det. Flytte 8 inches ned i kolonnen og indsætte en anden skrue. Fortsæt på samme måde den første kolonne, indtil du når bunden af ark rock. Vedhæfte ark rock til alle kolonner bag det.

•Butt det andet stykke ark rock op til først og installere det på samme måde. Fortsæt på samme måde hele vejen rundt i lokalet, indtil alle ark rock har været knyttet til kolonnerne stål bag det.

•Undersøg området og kontrollere ark rock er fastgjort til søjlerne. Tilføje flere skruer, eventuelt gøre ark rock stærkere i hele.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com