Sådan vedhæfte armeringsjern til armeringsjern

September 17

Sådan vedhæfte armeringsjern til armeringsjern

Armeringsstål eller armeringsjern bruges til at tilføje styrke og stivhed til beton og murværk i en lang række byggeri-relaterede programmer. Fordi armeringsjern har samme udvidelse koefficient som beton, er det i stand til at styrke beton uden potentielt skadelige den indefra ved at udvide for hurtigt. Yderligere, armeringsjern rillet design gør det muligt at bedre tillægger beton eller murværk, det styrke. Heldigvis er der en række forskellige måder at forbinde armeringsjern. Hver metode har sine egne fordele og varierer med hensyn til omkostninger og kompleksitet.

Instruktioner

•Utilize en hurtig kile tilsluttes stykker af armeringsjern til hinanden. Kilen fungerer ved at sikre de to stykker af armeringsjern sammen i et ærme med en PIN-kode. Fordi forsamlingen af Kilen er enkel, kan et stort antal armeringsjern stykker tilsluttes hurtigt selv i dårligt vejr. Desuden, udformningen af kile giver mulighed for hurtig besigtigelse at sikre integriteten af alle forbindelser.

•Tag fordel af gevind koblinger ved tilslutning gevind sektioner af armeringsjern. Koblinger arbejde ved at give to "indgange" til gevind enderne af sektionerne armeringsjern. Ud over at give en billig og sikker måde at forbinde dele af armeringsjern, kan koblinger fjernet og genbruges på andre dele af armeringsjern i tilfælde af skader på enten af sektionerne oprindelige armeringsjern.

•Anvend en bar låse kobling vedhæfte sektioner af armeringsjern, der kan være glattes eller ellers deforme. Koblingen er udstyret med flere bolte, der sikker afsnittene armeringsjern i kobling når strammet. Bar lock er koblinger et fremragende valg, når du tilslutter ældre dele af armeringsjern, som bolte kan strammes for at rumme armeringsjern, der er alvorligt misdannet eller slidt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com