Sådan vedhæfte Closet skydedøre til beton

February 23

Sådan vedhæfte Closet skydedøre til beton

Uanset om du installerer tunge, spejlede closet døre eller lightweight omgå døre, bruger nøglen til montering af vejledninger eller spor til beton murværk ankre. Konkrete skruer er let at installere og egnet til de fleste skabet døren projekter. De ligner hinanden i udseende til træ skruer, men kræver forborede starter hullerne til at bore i murværk overflader. Omhyggelige målinger og layout vil sikre, at linjen skruer op med sporet og den installerede døre åbne og lukke gnidningsløst.

Instruktioner

•Tag skydedøren spor fra døren hardware kit. Måle sporets bredde og dybde af skabet døren åbner med et målebånd. Den åbning dybde er afstanden mellem dens forreste og bageste. For eksempel, i en mur bygget af 2 x 4 tømmer, er dybden 3 1/2 inches.

•Subtract sporvidde fra Væggens dybde. Dividere forskellen med 2. Resultatet er det ønskede tilbageslag i sporet fra den åbning foran og bagtil. Indstilling sporet tilbage fra væggens foran og bagtil af denne dimension justerer banen på i åbningen center.

•Mark den forreste og bageste tilbageslag på betongulv på begge sider af skabet åbningen. Måle afstanden mellem tilsvarende forreste og bageste tilbageslag mærker; Det bør lige den sporvidde. Trække en kridt snap linje mellem de to forreste varemærker, strække linjen henslængt og snap streng for at oprette en linje mellem de omhandlede varemærker. Oprette en lignende kridtstreg mellem de bageste mærker.

•Lay en bygherre er pladsen på gulvet. Butt den korte side af pladsen mod den indvendige ansigt af åbningen på begge sider. Tilpasse square's lange side med en af kridt linjerne. Hvis pladsens korte side forbliver parallelt med den indvendige ansigt af åbningen og den lange side forbliver parallelt med linjen, kridt, er kridt linje anbragt vinkelret eller firkantet, at den åbne ansigt.

•Tjek for pladsen på de tre resterende skæringspunkterne mellem væggen og kridtstreg. Justere målinger og layout linjer om nødvendigt; linjerne skal være kvadratisk med åbning for en vellykket installation. Måle bredden af skab åbningen. Mark bredden på skabet døren spor med en blyant. Skæres sporet til med en nedstryger. Juster den cut track med kridtstreger på gulvet.

•Tryk på en blyant gennem sporets skrue hul åbninger og bruge det til at omskrive huller lokationer på konkrete gulvet. Fjern spor fra gulvet. Vedhæfte en murværk smule til boret. Wrap tape eller installere en boremaskine stop omkring den smule skaft til at angive den ønskede boring dybde, som er lig med længden af de skruer shanks minus højden af sporet. Sæt drill føreren indstilling og bore huller gennem hver mark, stop på dybden angivet med tape eller bore stop.

•Rengør konkrete støv fra huller med trykluft eller en stiv børste. Vedhæfte en chauffør bit til øvelsen og sæt drill føreren indstilling. Juster banen med kridt linjer og starter huller. Bruge analyser til drev konkrete skruer gennem sporets hullerne og ind i starteren hullerne. Drive de konkrete skruer, indtil deres hoveder greb sporet og fastgøre den til den betongulv. Gentag spor layout og forankring procedure for toppen styr og hejser skydedøre mellem spor at fuldføre installationen.

Tips & advarsler

  • Hvis skabet åbningen er en tømmer-ramme væggen, bruge træ skruer i stedet for konkrete skruer for den øverste bane.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com