Sådan vedhæfte Drywall til cementblokke

January 16

Du kan vedhæfte drywall, hvis du vil slutte en mur bygget af cementblokke, mursten eller beton. I modsætning til hænge drywall på en væg ramme bestående af træ studs, er processen til fastgørelse af drywall lidt anderledes.

Instruktioner

•Measure cement blok væg med et målebånd. Sætte på øjenbeskyttelse og en støvmaske. Skær forskalling strimler med aluminium klip til at matche måling af top, bund og sider.

•Spørg nogen til at hjælpe dig med at rulle ud og holde dampspærre mod væggen. Tack forskalling strimler over dampspærre til alle fire sider af cement blok væg med murværk negle og en hammer. Hvis du har brug for mere end en rulle af dampspærre skal dække bredden, tape sømmene med vapor barriere tape.

•Drill pilot huller til cement blok væg igennem dampspærre med en murværk smule. Placere de pilot huller omkring 24 inches bortset fra top til bund og 24 inches fra hinanden vandret. Måle den nøjagtige placering af hver pilot hul og markere en gipsvæg panel med en markør, ved hjælp af de samme målinger.

•Sæt ankre i pilot huller og hammer med en gummihammer. Sætte en gipsvæg panel mod cement blok væg, abutting hjørnet. Drive drywall skruer i de pilot huller med en skrue pistol. Gentag med på hinanden følgende paneler indtil cement blok væg er dækket i gips.

•Tape sømme hvor hvert panel møder med gips tape. Sprede fælles sammensatte sømmene ved hjælp af en spartel og lad tørre, som producenten anbefaler. Sand fælles sammensatte glat med sandpapir til at matche drywall paneler.

•Applicer lag primer med en pensel og lad tørre i tre til fire timer, derefter anvende det første lag maling. Lad tørre og dække med en anden frakke af maling til slut væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com