Sådan vedhæfte en Backsplash til en Viking elektrisk vifte

May 1

Viking Corporation, med hovedkvarter i Greenwood, Mississippi fremstiller flere produktlinjer af erhvervs- og boligejendomme apparater og ekstraudstyr. Metal backsplashes er et tilbehør udviklet til brug med Viking elektriske intervaller, blandt andre udvalg fabrikat linier. Backsplashes er paneler monteret på området udsatte mur bag området til fange madlavning splatter, nem rengøring og vedligeholdelse, og øge æstetiske værdi af vifte enhed. Bestil disse paneler i forskellige størrelser og finish der passer til din rækkevidde model og indretning. En DIYer arbejder med en partner kan hurtigt og let installere en backsplash panel.

Instruktioner

•Anbring rustfrit backsplash ark skal fuldt ud dække vægplads mellem læbe af din elektriske rækkevidde og den nederste kant af stinkskab, hylde, væg trim eller flise.

•Center arket backsplash langs midterlinjen af rækkevidde og fume emhætten, hvis det er relevant.

•Er ven hold backsplash fast i denne nøjagtige position, så dine hænder er frie til at sikre monteringer.

•Kontroller seks skruer, der fulgte med din backsplash enhed i de seks forborede huller, tre på hver side af panelet. Stram skruerne fuldt indtil LUN, men ikke så over-stramme at de stamme eller krølle metal backsplash.

Tips & advarsler

  • Hvis montering tilbage splash panel til andre materialer end træ, såsom drywall, fliser eller gips, skal du bruge passende skrue anker i væggen til at sikre en lun og permanent installation.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com