Sådan vedhæfte en bordplade til et badeværelse kabinet

March 16

Sådan vedhæfte en bordplade til et badeværelse kabinet

Et badeværelse køkkenbordet, der ikke er korrekt knyttet til et badeværelse kabinet vil glide rundt på kabinet, at skabe en fare for brugerne. Løs køkkenbordet vil tillade vand at dryppe ned ad ryggen og siderne af kabinettet, fører til vand skader samt løsne eller eventuelt bryde vasken forbindelser. Fastgøre bordpladen til kabinettet tager kun et par minutter, hvilket gør det umagen værd.

Instruktioner

•Sæt køkkenbordet på badeværelse kabinet til at kontrollere, at det passer korrekt. Løft køkkenbordet off kabinettet og sæt den til side.

•Trim slutningen af rør af silikone caulk, bruge en hobbykniv. Læg røret af caulk i caulk pistol og derefter presse på aftrækkeren for at anvende caulk at de øverste kant af badeværelse kabinet og de nederste kant af counter.

•Sæt køkkenbordet tilbage på kabinettet. Lå på ryggen inde i kabinettet og bruge en boremaskine til at køre en anker skrue gennem hver af montering blokke til stede i hjørnerne af kabinettet, forankring tips af skruerne i tælleren.

•Våd din finger og bruge det til at tørre væk eventuelle caulk, der presser ud mellem kabinet og counter top. Anvende caulk at overalt tælleren opfylder badeværelse væg, så brug en våd finger til at udjævne caulk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com