Sådan vedhæfte en dørkarm til en betonmur

August 25

Sådan vedhæfte en dørkarm til en betonmur

Processen til installation af en dør og ramme i en væg er den samme, om væggen er lavet af træ, stål studs eller beton. Værktøjer og materialer, der kræves til installation i en betonvæg er dog lidt mere tunge end dem, der kræves for at installere en ramme på træ, på grund af de konkrete hårdt, slidstærkt makeup. Hvis du ikke har nødvendigt udstyr til jobbet, kan du leje det, så du ikke behøver at købe disse varer.

Instruktioner

•Skub dørkarmen ind i beton væggen åbningen. Placere et niveau på bunden af rammen og Undersøg om det er niveau. Hvis det ikke er, løft op i bunden af de ramme, og slide shims under rammen indtil det er niveau. Stable shims oven på hinanden, indtil rammen niveauer.

•Tag rammen og tillægger ordet stakken af shims. Hvis gulvet er konkrete, vedhæfte shims med en 3-tommer murværk skrue. Bor en pilot hul for skrue med hammer drill sæt til den roterende funktion. Bore et hul igennem stakken af shims. Alt for mange huller kunne opdele shims, og du kun ønsker at holde dem fra at flytte. Borehammer drives på samme måde som en almindelig boremaskine og vil gå gennem shims og i betonen lettere. Næste, bore murværk skruen i gulvet, ved hjælp af en almindelig boremaskine.

•Skub rammen tilbage i åbningen og tryk på hængselsiden dørrammens mod den tilstødende væg. Lægge en plan mod hængsel side af rammen til at kontrollere, om det præcis plumb. Hvis ikke, skub shims mellem beton væggen og rammen. Indsæt kilerne på toppen af døren bag den øverste hængsel. Fortsætte stabling shims ovenpå hinanden indtil side af rammen, samt bunden, er niveau. Tilføje shims bag de nederste hængsel, hvis nødvendigt.

•Sæt hængsel side af rammen til den betonvæg. Fjern den midterste skrue fra hver enkelt hængsel med en almindelig bore, og bor en pilot hul til længere 4-tommer murværk skruer der går gennem rammen og shims ind i beton væggen. Bruge borehammer til at gøre hullet, og derefter en almindelig boremaskine indsætte skruen.

•Sæt shims til eventuelle huller i toppen og modsatte side af rammen, skrue dem med murværk skruer.

•Klippe alle shims flugter med ramme, ved hjælp af en lille, fintandet så.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com