Sådan vedhæfte en drejebænk til mursten

May 26

Metal drejebænk er et ark af diamant-mønstrede metalnet, der bruges til at holde puds eller mørtel på en væg. Selvstændig furring metal drejebænk er knyttet til konkrete mursten vægge, der vil have stuk eller finer sten installeret på dem. Selvstændig furring metal drejebænk har et mønster af konkave buler kaldet smilehuller i sin mesh. Smilehullerne skabe den nødvendige 1/4-inch forskalling eller plads mellem væggen og drejebænk, som giver mulighed for stuk til greb på drejebænken, når du anvender det.

Instruktioner

•Divide den samlede kvadratfod af den konkrete mur, som du vil installere den metal drejebænk på ved 16 at finde ud af antallet stykker af metal drejebænk, som du har brug for dit projekt.

•Præ-boremaskine 1-tommer dybe huller i murværk samlinger eller fuger mellem betonblokke, hver 12 inches langs væggen med en borehammer med en 1 1/4-inch murværk bit knyttet.

•Hold drejebænk, skinnende side ned mod væggen, som vil tillade drejebænk til at skabe den forskalling plads, der er nødvendige for programmet puds eller gips. Dette skaber små lavninger i drejebænken, der bliver spiken i stuk og holde det op, at forebygge revner efter stuk tørrer. Begynde at vedhæfte den selvstændig furring metal drejebænk til væggen af sømning 1 1/4-inch murværk negle og skiver med en hammer i hullerne du boret i leddene, murværk.

•Overlap enderne af drejebænk med hinanden ved 1/2 en tomme på sider (top og bund) og 1 tommer i dens ender (venstre og højre). Vedhæfte drejebænk sammen på disse overlappende point med seks skruer, en i hvert hjørne af drejebænken og en langs midtpunktet af hver lang kantet side. Vedhæfte drejebænk med stub søm langs langsiderne og midtpunkt eller 9,5 inches i på midten af drejebænk. Intersperse neglene i selv rækker, der er lige så fjern.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com