Sådan vedhæfte en etageadskillelsen

November 14

Etageadskillelsen er et materiale, der er installeret på ydersiden af et hus nedenunder eave af taget, og tillader luft at cirkulere ind og ud af loftet. Etageadskillelsen er typisk lavet af enten aluminium eller vinyl og er knyttet til J-kanalen, en L-formet vinylmateriale, der leveres i 12-fods sektioner og er installeret på toppen af det sidespor, hvor muren opfylder taget af huset. Etageadskillelsen er naglet til fascia--som beskytter bestyrelsen kommer ned på undersiden af taget--på forsiden af huset.

Instruktioner

•Measure længden af forreste del af huset hvor etageadskillelsen er at blive installeret, og optage måling. Køre et målebånd langs bredden af området, måling af den hele eave af taget, og registrere denne måling. Hvert stykke af etageadskillelsen kommer i 12-fods sektioner omkring 12 inches lang.

•Kontroller Jørgensen-kanal er installeret korrekt ved at være flush mod sidespor langs bagsiden af væg på forsiden af huset. Læg det første stykke af etageadskillelsen. Måle og markere bredde måling på etageadskillelsen ned hele stykke med en sort tusch.

•Klippe stykker på størrelse med tin snips så de kan monteres vandret. Skære lige langs den sorte linje med Bekkasin. Klip arbejde på en lignende måde som saks. Gentag processen hele vejen nede det første stykke af etageadskillelsen. Etageadskillelsen slutter om i om one-fod af one-fod kvadrater.

•Line op det første stykke af etageadskillelsen begyndelsen på hver ende af taget. Skub det ind i J-kanal og tryk det fast på plads. Hammer det ind i bunden af fascia med tre efterbehandling søm i hvert stykke af etageadskillelsen. Indsæt søm, indtil de flugter med etageadskillelsen.

•Butt det andet stykke af etageadskillelsen op til først og vedhæfte det som beskrevet i trin 4. Fortsæt på samme måde, indtil alle etageadskillelsen er installeret og tilknyttet huset.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com