Sådan vedhæfte en Fold-Down Computer Desk til en væg

December 6

Sådan vedhæfte en Fold-Down Computer Desk til en væg

Et skrivebord, der folder ud af vejen er en ideel måde at spare plads, især i et barns værelse eller et kollegieværelse. De fleste fold-down computerborde er let og kan let tilknyttes en væg. Hvis du gør din egen eller modtaget en traditionelt, skal du købe hardwaren for at vedhæfte det ordentligt.

Instruktioner

•Find mindst én stud i din væg, ved hjælp af en stud finder eller ved at banke på væggen. Stutteriet er træ bag drywall eller gips, der holder op ad væggen. Stutteriet vil lyde som om du banker på et stykke træ, mens drywall vil lyde hult. Det er vigtigt at forankre dit skrivebord i mindst én af studs og ikke i bare drywall, som nemt kunne bryde, at sende dit skrivebord til gulvet.

•Measure dit skrivebord fra benene til toppen af skrivebordet. Du vil være sikker på at de fleste af vægten fra computeren og dine andre poster hviler på benene af skrivebord--ikke på hængslerne holder det ind i væggen. Hvis dit skrivebord ikke har ben, men i stedet foldes ind i en "sag" hængt fra væggen, skal du måle den ideelle højde for dig at sidde ved skranken, når den er udfoldet.

•Anbring skrivebord hvor du ønsker det på væggen. Brug en plan for at sikre, at begge sider er endnu. Mærke med en blyant sted på væggen hvor skruerne skal være for din position. Du kan indsætte blyanten i huller i hængsler eller skrivebord mount til at gøre mærket.

•Drill huller i væggen studs hvor du har markeret med din blyant. Brug den anbefalede drill bitstørrelse eller størrelsen egnet til skruer du har valgt.

•Sæt skruer ind i dit skrivebord montere huller eller hængsler. Hvis du bruger en købt computer skrivebord med et vægbeslag, kan du derefter hænge dit skrivebord på skruerne. Hvis du bruger hængsler, har en hjælper holde skrivebordet op, mens du skrue hængslerne ind i væggen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com