Sådan vedhæfte en Gas vand opvarmningsanlægget udluftningsanordning Flange til loftet

October 10

Hule vægbeklædning, såsom drywall, ikke vil sikkert støtte en vandvarmeren udluftningsanordning flange fasteners. Fælles montering løsninger herunder installation tømmer afstivet bag drywall, sikre skruer med hule mur ankre eller limning flange til loftet med en konstruktion klæbemiddel. Hvis din flange giver afstivning for udluftning kanal, skal du støtte det med blokke installeret mellem loftet bjælker. Hvis flangen er kun et dekorativt tilbehør, kan du vælge hule mur ankre eller klæbemiddel. I begge tilfælde kræver installerer et loft-monteret flange kun fælles værktøjer og grundlæggende konstruktion færdigheder.

Instruktioner

•Indstil kompasset eller gipsvæg cirkel cutter gauge at radius af udluftningsanordning flange åbning; den åbning radius er halvdelen af dens diameter. Placere kompasset eller cutter pin på midten af åbningen ønsket placering.

•Drej kompas eller fræser en fuld rotation til opsætning flange åbning perimeter. Hvis du har brugt et kompas, skåret ud cirkel langs linjen layout med en gipsvæg så. Hvis du brugte cirkel cutter, score cirklens centrum i kiler med en hobbykniv og banke ud af cirklen med en hammer.

•Adgang loftet over hullet. Måle afstanden mellem bjælker eller spær, der omgiver hul. Markere afstand på to stykker af indramning tømmer og skære tømmer på størrelse med en rundsav. Disse stykker køre mellem strøer på hver side af hullet til at give en fastgørelse overflade for udluftning flange.

•Indstil den tilladte nærhed af tømmer til slids kanalen. Mange ventilationskanaler kræver en minimum frihøjde plads mellem kanalen og indramning materialer eller isolering. Henvise til din vand opvarmningsanlægget producentens anvisninger til at bestemme clearance dimension. Fastgør en tømmer blok vinkelret mellem strøer med en indramning sømpistol, én på hver side af hullet, ifølge kravene. Måle afstanden mellem sider af de blokke, der står over hullet.

•Mark to stykker tømmer på afstand mellem blokkene og skære tømmer på størrelse med en rundsav. Disse stykker vil køre mellem de tidligere installerede blokke, parallelt med strøer, og danne de resterende sider af en boks, der indeholder fastgørelse overflader til alle fire sider af flange. Fastgør den nyligt cut blokke vinkelret mellem de eksisterende blokke, en på hver side af hullet efter kravene. Markere blokke position på det loft eksponerede overflade; blokke steder er skjult under installationen.

•Slip vent flange over et stykke af slids kanalen. Montere en ende af kanalen over den foregående længden af kanalen eller den varmer outlet. Skub de resterende ende af kanalen gennem hullet i loftet. Skub flange op i kanalen skaft og flugter loftets overflade. Tillægge boremaskine lidt driver. Juster den flange base square med de mærker, der repræsenterer blokke lokationer. Køre skruer gennem den flange base med en boremaskine. Anvende en skrue til hvert hjørne og hver 3 til 4 inches langs omkredsen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com