Sådan vedhæfte en Grab Bar til en ét stykke badekar og bruser kabinet

February 26

Fordi der er en kløft mellem sider i en ét stykke balje og brusevæg og væg, er installere en grab bar en udfordring. Hvis linjen er fastgjort med skruer gennem kabinettet, er glasfiber sikker på at spænde og eventuelt knæk når skruerne strammes. En mulighed er at fjerne kabinettet og placere afstandsklodser mellem de to flader. Men denne metode er både kostbar og tidskrævende. Den enkleste løsning er at bruge særlige ankre designet til at udfylde hullet mellem prøvelokalet og mur stud.

Instruktioner

•Indstil stud steder med en magnetisk stud finder før du køber din grab bar. Standard afstanden mellem studs er 16 inches, derfor købe en grab bar, der er 16 inches eller 32 inches lang. Hvis knopperne er angivet med en ikke-standard betalingsnumre afstand, finde en passende match. Hvis dette er umuligt, enten montere bar lodret ned på et enkelt stud eller montere den diagonalt mellem to studs.

•Mark stud midterlinjer på væggen med en blyant. Overføre mærket til indersiden af kabinettet. Placer en lang Tømrer niveau på disse mærker. Centrere boblen og tegne to lodrette streger ned glasfiber overflade med en sletbare fedt blyant.

•Mark højden på, som du ønsker at montere grab bar på en af linjerne ved at måle afstanden fra til badekar rand med en stål målebånd. Brug niveauet som en guide og markere en vandret linje på tværs af kabinettet på dette punkt med fedt blyant.

•Sæt grab bar mod prøvelokalet. Juster centrene for både montering flanger på det punkt, hvor stud midterlinjer danner et kors med den vandrette mark. Placere plan på grab baren til at sikre, at det er helt vandret.

•Draw en cirkel omkring hver monteringsflange på enderne af grab bar med fedt blyant. Bruge en Akku boremaskine til at bore en ottendedel tomme hul igennem midten på hver cirkel og ind i væggen for at kontrollere både stud steder. Dette fungerer også som en pilot hul til montering grab bar anker. Hold øvelsen i en ret vinkel til glasfiber overflade mens boring i stutteriet.

•Clamp en 2-tommer hulsav til boremaskine chuck. Sted punktet af hullet så pilot bit i en ottendedel tomme hul. Skær forsigtigt en 2-tomme hul gennem glasfiber kabinet uden at lægge for meget pres på rutinen. Gentag med den anden monteringshul.

•Measure afstanden omhyggeligt fra væggen til indersiden ansigt af glasfiber ved at indsætte i slutningen af en stål målebånd i hullet. Dette viser, hvor lang tid til at skære center gevind skaftet af solid mount grab bar anker.

•Klippe off afstandsstykker på plast gevind center montering skaft med en nedstryger monteret med en grov klinge, som følger: Hvis afstanden mellem væggen og skabet er mellem syv-ottendedele tomme og 1-1/8 tomme, afbrød alle afstandsklodser. Hvis afstanden er mellem 1-3/8 tommer og 1-5/8 tommer, afbrød to afstandsstykker. Hvis afstanden er mellem 1-5/8 tommer og 1-7/8 tommer, cut off en spacer. Hvis afstanden er mellem 1-7/8 og 2-1/8, lade alle afstandsklodser.

•Enlarge en ottendedel af en pilot hul i stutteriet til tre-sekstendedele af en tomme. Indsæt lag bolt leveres med ankeret til trådede montering skaft. Indsæt montering akslen i hul i kabinettet. Stramme lag bolt sikkert med en skruenøgle.

•Applicer en perle af silikone caulking sammensatte rundt inde ansigt af monteringsholderen. Skrue monteringsbeslaget på den gevind aksel tilknyttet stutteriet. Placere en klud rundt om kanten af monteringsbeslag til at forebygge skader. Stramme monteringsholderen sikkert med en kanal tang. Aftørre overskydende silikone med en fugtig klud.

•Anbring grab bar mod monteringsbeslaget. Placere et niveau på toppen grab bar og center boblen. Markere skruehullerne med et fedt blyant.

•Drill gennem monteringshul markerer med en 5/32 borehoved. Holde grab bar på plads og tillægger monteringsholderen med selvskærende skruer forudsat. LUN skruer med en skruetrækker, men ikke over stramme. Anvende for meget kraft vil enten strimler trådene skåret i glasfiber med selvskærende skruer eller det vil skade monteringsbeslaget. Når skruerne er installeret, ikke fjerne dem og re-installere dem i de samme huller.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com