Sådan vedhæfte en laminat bordplade til en Base køkkenskab

February 13

Kabinetter er en af de vigtigste elementer i et køkken, og de er matchet med bordplader, at binde alt sammen samt give en overordnede æstetiske, der definerer den tone og funktionaliteten af dit køkken. Mens granit plader og andre luksus materialer kan bruges, er laminat bordplader den standard, som bruges i mange hjem på grund af det faktum, de er holdbare samt langt mere overkommelig end deres luksus kolleger. Vedlægge laminat bordplader til dit køkken underskabe er en enkel opgave, der kræver blot et par enkle værktøjer.

Instruktioner

•Forbered underskabe til installation af køkkenbordet. Fjerne alle skuffer fra kabinettet til at give adgang til undersiden af den laminat bordplade. Dobbelttjekke for at sikre, at den base kabinet indramning er plan, da dette vil påvirke køkkenbordet. Justere den kabinet base med shims, hvis det er nødvendigt at opnå en jævn overflade på tværs af hele kabinet basen.

•Tør-fit laminat bordplade på toppen af den kabinet base. Hvis du har at gøre med en multi stykke bordplade, skub stykker sammen for at sikre, at de passe stramt på alle fællesmængder og mod backsplash væggen. Når de er justeret, skal du bruge øvelsen til at fastgøre stykker sammen fra nedenunder bruge draw-stramme skruer på undersiden af laminatet.

•Installer køkkenbordet. Opløfte køkkenbordet fra forenden og anvende konstruktion lim på den øverste kant af udformningen for underskabe, at køkkenbordet hviler på. Lavere køkkenbordet på limen og kabinet bundramme. Montere køkkenbordet til den base kabinet udformning ved at knytte det til kabinetter fra nedenunder kabinet på undersiden med træskruer.

Tips & advarsler

  • Sikre, at dine skruer længe nok til at punch gennem indramning mounts på både den kabinet base og undersiden af køkkenbordet, men ikke længe nok til at punktere gennem den færdige overflade af køkkenbordet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com