Sådan vedhæfte en Rheostat til et træ Router

July 24

Træ routere er et fælles værktøj i træ butikker for amatør entusiaster og fagfolk mage. En router er et meget alsidigt værktøj, der kan bruges til mange opgaver. Nogle af disse er bedst gøres ved en bestemt hastighed, selv om mange forbruger og endda professionel model routere ikke er udstyret med variable hastigheder. Magt er typisk kontrolleret af en snapper "on", "off" switch, der giver fuld effekt.

Instruktioner

•Snip en 16-gauge eller større forlængerledning i to med lineman's tang. Strip hanstik ende--wall årets--batterihuset. Fjern det langt nok tilbage til at afsløre de tre enkelte ledninger, typisk sort, hvid og grøn, ved at rulle casingen let under en hobbykniv mens lys pressionsmiddel. Trække ud beklædning med fingrene.

•Fit en wire stripping værktøj over hver ledning, monteringsledning i hullet i værktøjets kæbe, der bedst passer tykkelsen af wiren. Lukke værktøjet fast og trække det mod slutningen af ledning til at fjerne isoleringen. Strip alle tre ledninger tilbage ca 1 1/2 inches. Gentag med anden ledning enden. Skub ledningerne til den mandlige ende gennem det øverste hul i en plastik samledåsen.

•Drej de øverste to skruer på din roterende dimmer mod uret med en skruetrækker til at løsne. Twist tråde af hver ledning med uret for at skabe en glat ende. Pak hver ledning rundt en skrue og stramme skruen med en skruetrækker. Wrap ledninger til de følgende skruer: sort til positiv, hvid til negative og grøn til jorden.

•Thread tre ledninger af hunkønsenden gennem bunden hul i samledåsen. Tillægge dem de lavere skruer matchende sort til positive, hvid til negative og grøn til jorden.

•Tag knop af lysdæmper ved at trække op fast. Tråd de to skruer gennem hullerne i den lysdæmper i stik på samledåsen. Spænd dem med en skruetrækker. Passe forpladen over switch spindel. Fastgør pladen skruer gennem huller i plade og stram.

•Tryk på knappen tilbage på plads indtil den fastgøres på spindlen. Stik den mandlige ende ind i væggen og router ledning ind i den kvindelige ende. Placer routeren på dit arbejdsbord, uden en smule installeret på sin top. Tænd kontakten på routeren.

•Drej den lysdæmper venstre til højre til at sætte routeren op til fuld hastighed og lige til venstre for at bremse det ned.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com